"Wat mij het meest boeit in het vak is het verhaal of persoon achter het merk. Ik denk dat wij steeds meer gaan naar human-to-human (H2H) communicatie i.p.v. B2B of B2C, want door de mensen met elkaar te verbinden kunnen mooie (zakelijke) kansen ontstaan."

@InnovationQuarter

Sinds april 2021 werk ik bij InnovationQuarter aan zowel de strategie als uitvoering van (marketing)communicatie-concepten rondom diverse thema’s.

@Home

Ik ben geboren in Wit-Rusland en in Rusland, Duitsland en Nederland opgegroeid. Nu woon ik samen met mijn vriend Anar in Den Haag vlak bij het strand. In mijn dagelijkse leven houd ik – net zoals in mijn werk – van mensen verbinden, complexe zaken simpel maken en win-win situaties creëren. Waar ik blij van word: wandelen in de natuur, de zee/strand, lekker eten en koken, inspirerende verhalen en een goed gezelschap.

@Work

Mensen die mij goed kennen zouden mij omschrijven als een strategische en oplossing georiënteerde communicatie professional die passie heeft voor het vak. Wanneer zijn we succesvol? Wat is de impact van een campagne of een experiment geweest? In mijn blog schreef ik over de ingrediënten die in mijn ogen effectief zijn om marketing communicatie en sales meer hand in hand te laten gaan.