"Ik kom het beste tot mijn recht in complexe omgevingen waar er veel partijen aan elkaar gekoppeld moeten worden."

@InnovationQuarter

Per 1 mei 2018 ben ik bij InnovationQuarter binnen de Roadmap Next Economy begonnen als Transitie Manager Smart Digital Delta. Na langere tijd in de telecommunicatie en consultancy te hebben gewerkt vind ik het spannend en uitdagend om mede vorm te geven aan de uitvoering van het Roadmap Next Economy programma binnen de regio Zuid-Holland.

De continue en snelle ontwikkelingen in de techniek en de digitale wereld hebben een grote impact op de maatschappij en de economie. De snelheid van deze ontwikkelingen, de acceptatie hiervan door de mensen die hier in hun dagelijks leven mee worden geconfronteerd alsmede de mogelijke versnelling in innovatie en de economie maken het voor mij niet alleen erg interessant maar ook erg leuk om in deze omgeving te werken.

@Home

Ik ben getrouwd met Annetje en de trotse vader van 3 volwassen zoons die hun eigen weg intussen vinden in de reclame en het eigen ondernemerschap. Ik vind het erg prettig om in een internationaal georiënteerde omgeving te leven en te werken en heb dan ook op veel plaatsen proberen te realiseren. Ik ben en blijf nog altijd erg gecharmeerd van Frankrijk waar ik dan ook graag voor de wijn, het eten en het landschap naar toe ga. Daarnaast blijft het bezoeken van musea met moderne kunst een absolute hobby.

@Work

Ik kom het beste tot mijn recht in complexe omgevingen waar er veel partijen aan elkaar gekoppeld moeten worden. Mijn sterkte ligt in het vertalen van complexe situaties naar begrijpelijke en acceptabele proposities waarin de belangen van alle betrokken partijen zoveel mogelijk mee genomen zijn. Een brede blik, de bereidheid om te luisteren en de vaardigheid om snel vertrouwen op te bouwen stellen mij hierbij in staat om succesvol te zijn.

Door mijn werkzame leven heen ben ik in staat geweest om een breed netwerk in het binnen- en buitenland op te bouwen.  Ik ben empathisch en werk graag in teams om het gewenste succes te behalen. Het samen ervoor gaan en uiteindelijk samen het succes vieren staat bij mij hoog in het vaandel.