''Ik zie deze uitdagingen als kansen voor verschillende partijen om op in te spelen, en wil ze daar dan ook graag bij helpen.''

@InnovationQuarter

Vanaf november 2021 werk ik bij InnovationQuarter. Het is me een genoegen om mee te mogen timmeren aan de weg naar een duurzame en schone toekomst voor Zuid-Holland en zodoende de economie in de regio te versterken. Mijn onderliggende drijfveer is dat ik graag op een effectieve manier wil bijdragen aan de energie- en grondstoffentransitie en wil werken aan de uitdagingen die zij met haar meebrengt. Wat ik leuk vind aan het werk bij InnovationQuarter is de diversiteit aan projecten en de betrokkenheid bij de verschillende fasen van ontwikkeling van deze projecten.

@Home

In mijn vrije tijd hou ik er van om te sporten. Momenteel ben ik vastberaden om mijn blauwe band in Braziliaans Jiu Jitsu te behalen. Daarnaast vind ik het erg leuk om te squashen en zodra de golven en mijn agenda het toelaten ga ik graag een weekje surfen in het buitenland. Naast sporten vind ik het ook leuk om te koken, gitaar te spelen of een goed boek te lezen. 

Als ik denk aan mijn meest memorabele vakantiemoment vind ik het erg moeilijk om te kiezen tussen het moment dat ik een wilde orang-oetang en haar dochter door de Sumatraanse jungle zag klauteren en toen ik bij het eerste daglicht, op mijn surfplank zittend, omcirkeld werd door twee dolfijnen aan de Australische oostkust. 

Ik wil graag nog eens een meerdaagse Kitesurf trip maken langs de kust van Brazilië. Maar ook wil ik graag met trots kunnen zeggen dat ik betrokken was bij het in de markt brengen van een baanbrekende ontwikkeling van Zuid-Hollandse bodem die de wereld en haar bevolking van een betere koers hebben voorzien.

@Work

Mijn academische achtergrond is opgebouwd uit een basis van de bachelor Natuurwetenschappen en Innovatiemanagement die ik heb aangevuld met een master Energy Science. Tijdens deze master heb ik naast meer toegepaste natuurkunde en kennis van verschillende energiesystemen en energie-intensieve sectoren, geleerd om dit alles te integreren in analyses en modellen. Deze eigenschappen stellen mij in staat om vraagstukken rondom deze veelal complexe systemen zo onderlegd mogelijk aan te pakken.

Naast Nederlands communiceer ik zeer comfortabel in het Engels. Ik vind het leuk om nieuwe contacten te leggen en ben een gesprekspartner die graag verschillende standpunten aanhoort en doorgrondt. Als regio Zuid-Holland staan we de komende decennia voor een opgave die gepaard gaat met een groot aantal uitdagingen. Ik zie deze uitdagingen  als kansen voor verschillende partijen om op in te spelen, en wil ze daar dan ook graag bij helpen.