"De keuze voor InnovationQuarter betekende voor mij een verruiming van het blikveld, naar een internationale focus waarbij 'the world your playground' is."

@InnovationQuarter

In april 2015 ben ik bij InnovationQuarter gestart na een lange tijd gewerkt te hebben aan de ontwikkeling van de gemeente Lansingerland. Daar was ik als Account Manager bij Economische Zaken verantwoordelijk voor de uitgifte van de bedrijventerreinen, onderdeel van de grote Vinex-taakstelling die twee van de drie kernen hadden gekregen. In die tijd dat ik daar werkte heb ik de hoogtijdagen van het vastgoed en de totale ‘koperstop’ mee mogen maken.

De overstap naar InnovationQuarter betekende voor mij een verruiming van het blikveld, van een grondgebied waar je op een gegeven moment precies weet wat er gebeurt naar een internationale focus waarbij ‘the world your playground’ is.

Het mooiste van werken bij InnovationQuarter is de ruimte voor creativiteit en de slagvaardigheid van de organisatie. De mensen die er werken zijn erg gedreven om resultaten te behalen en staan ontzettend voor elkaar klaar. Op dit moment ben ik nauw betrokken bij de ontwikkeling van het Safety & Security cluster waarbij wij vanuit InnovationQuarter onder meer bijdragen door internationale bedrijven naar de regio en met name naar The Hague Security Delta (HSD) aan te trekken.

@Home

Naast mijn werk ben ik bij tal van zaken betrokken. Zo ben ik al enige tijd voorzitter van een basketbalvereniging waar ik ook in het team Heren-1 speel.

Nog een beetje vanuit mijn oude functie, maar nog zeker functioneel is mijn lidmaatschap aan JORNext, een platform voor vastgoedprofessionals die actief zijn in de regio Rotterdam. Hier heb ik de afgelopen drie jaar in de activiteitencommissie gezeten om de interessante maandelijkse activiteiten te helpen organiseren. Ook ben ik als bestuurslid betrokken bij de Stichting Innovatie Topsectoren. Hier proberen wij met diverse projecten innovatie te stimuleren in de regio.

Mijn grote passie is al vanaf jongs af aan om te reizen. Nadat we met het hele gezin in de USA hebben gewoond tijdens mijn jeugd heb ik meerdere malen ontslag genomen om een paar maanden tot een jaar met een rugzak te gaan reizen.

@Work

Volgens mij vinden klanten in mij een enthousiaste en betrokken Account Manager, die zijn best doet om de bedrijven die we vanuit het team Internationaliseren begeleiden zo goed mogelijk te bedienen. Mijn Engels (of moet ik zeggen Amerikaans) is goed en ik kan me aardig inleven in de culturele verschillen die wij dagelijks in ons werk tegenkomen.

Nieuwsbrief