"Van Zuid-Duitsland tot Singapore, ik leef me in mijn gesprekspartners in en stel zoveel mogelijk de vraag: hoe kan ik jou helpen je ambities en doelstellingen waar te maken?"

@InnovationQuarter

Al sinds voor de officiële start van InnovationQuarter ben ik betrokken bij onze organisatie. En meebouwen aan deze fantastische organisatie heeft mij al die tijd heel veel energie gegeven.

Bij InnovationQuarter ben ik in 2016 intern doorgeschoven van het team Foreign Investments – waar ik Accountmanager voor Life Sciences & Health was – naar de strategische positie van Programma Manager Internationaliseren. Een mooie en uitdagende stap, waarin ik kan doen waar ik goed in ben: iets nieuws opzetten en vervolgens in interne- en externe teamverbanden zorgdragen voor de uitvoering.

@Home

Ik ben een teamspeler. Maar wel een die graag wil winnen! Mijn grootste passies zijn zwemmen (ik zwem sinds mijn achtste bij zwemvereniging Poseidon in Ridderkerk), snowboarden en racefietsen. Sinds ik in 2014 en 2016 vader werd van twee bloedmooie en schattige dochtertjes zijn de prioriteiten van het sporten echter wel wat meer verschoven naar het bezoeken van speeltuintjes, kinderboerderijen en – jawel, ze houden er ook van – zwembaden. Puur genieten.

Mijn vrouw noemt me weleens een nerd in pak: ik ben een enorme fan van technologie en wil daar altijd het meeste uithalen. Toen tijdens mijn middelbareschooltijd bijvoorbeeld kabelinternet beschikbaar kwam bij ons in de buurt, was het huis van mijn ouders door mijn toedoen het eerste dat aangesloten werd. Je ziet het ook terug bij InnovationQuarter, waar ik bij aanvang in eerste instantie de enige vrijwilliger bleek die in de werkgroep ICT plaats wilde nemen.

Tot slot typeert mij een open blik. Ik geloof dat zich altijd kansen voordoen in het leven die je verder kunnen brengen. Maar je moet ze wel willen zien én er wat mee doen.

@Work

Ik weet van heel veel zaken wat af. Je kunt bijvoorbeeld met mij praten over de sector Life Sciences & Health, computer hardware, heavy metal en singersongwritermuziek en over de Koude Oorlog en het moderne Rusland. Heel handig in de diversiteit aan contacten die ik in mijn werkveld tegenkom. En bij het spelen van Trivial Pursuit natuurlijk.

Ik vind het fantastisch om over de grens samen te werken met mensen uit een andere cultuur en weet me daar ook op aan te passen. Van Zuid-Duitsland tot Singapore, ik leef me in mijn gesprekspartners in en stel zoveel mogelijk de vraag: hoe kan ik jou helpen je ambities en doelstellingen waar te maken?