"Ik heb de allerleukste baan van InnovationQuarter! Het is heel gaaf om een evenement uit te werken: welke elementen zijn nodig om een bijeenkomst tot een succes te maken?"

@InnovationQuarter

Als Event Manager heb ik de allerleukste baan van InnovationQuarter! Van kleinschaligere meetings waar de juiste sfeer moet worden getroffen, tot het eigen jaarevent waar we ons visitekaartje afgeven aan meer dan 1.000 relaties, of een economische missie naar het buitenland: kom maar op!

Ik werk sinds de start in 2014 bij InnovationQuarter. Het is heel gaaf om een evenement uit te werken: welke elementen zijn nodig om een bijeenkomst tot een succes te maken?

Ik vind het mooi om voor een organisatie te werken die indirect bijdraagt aan een betere wereld. We steunen innovatieve initiatieven die de grote kwesties van deze tijd gaan oplossen: klimaatadaptatie, een beter en gezonder leven, voedselschaarste en -veiligheid, de overgang naar schonere energie en nog veel meer…

@Home

Mijn vrije tijd breng ik graag door met familie en vrienden. Het liefst met lekker eten en drinken erbij. Ik kook graag, dus dat komt goed uit… Niets gezelliger dan een volle tafel! En als ik later groot ben, dan wil ik nog heel goed Spaans leren spreken.

@Work

Wil je meer weten over de door ons georganiseerde evenementen? Ik hoor graag van je!