"Ik ben sparringpartner voor bedrijven die willen exporteren en voor bedrijven die meer rendement uit hun exportactiviteiten willen halen."

@InnovationQuarter

In 2019 ben ik in dienst gekomen bij InnovationQuarter als Senior Projectmanager Internationalisering. Een functie die helemaal bij mij past. Ik ondersteun bedrijven in Zuid-Holland om hun exportambities te realiseren. Bedrijven die al internationaal actief zijn, stimuleer ik om hun buitenlandse activiteiten verder te ontwikkelen. Ik focus op de hightech sector. In het SMITZH-programma ben ik verantwoordelijk voor de invulling van het werkpakket Internationalsering. Ik ben sparringpartner voor bedrijven die willen exporteren en voor bedrijven die meer rendement uit hun exportactiviteiten willen halen.

@Home

Ik woon in Den Haag, dichtbij het Westland en Kijkduin. Ik ga graag naar het strand in elk jaargetijde. In mijn vrije tijd doe ik aan hardlopen en fitness en ik kijk graag tennis op tv, maar ook live.. in de winter ga ik graag skiën in Oostenrijk. Ik houd van koken en bakken, vooral een taart bakken in het weekend.

@Work

Mijn expertise ligt op het gebied van export / internationalisering.