"Ik zorg ervoor dat we inzicht hebben in ons portfolio aan innovatieprojecten en business cases. Vervolgens breng ik op basis daarvan adviezen uit aan ons MT en de collega's. Dit kan gaan over onze organisatiestrategie, kpi's, nieuwe en af te ronden activiteiten etc."

@InnovationQuarter

Ik vind het leuk om organisatieproblemen te analyseren en plannen te maken. Daarnaast ben ik dol op innovatie. Een vreemde combinatie van zowel blauwe als gele drijfveren. Bij InnovationQuarter heb ik de mogelijkheid om dat te combineren in mijn werk als Strategisch Portfoliomanager Innoveren. Ik zorg ervoor dat we inzicht hebben in ons portfolio aan innovatieprojecten en business cases. Vervolgens breng ik op basis daarvan adviezen uit aan ons MT en de collega’s. Dit kan gaan over onze organisatiestrategie, kpi’s, nieuwe en af te ronden activiteiten etc. Daarnaast houd ik me bezig met kennismanagement voor Innoveren en organisatiebreed.

@Home

Ik woon op een heel leuke locatie in Rotterdam tegenover de dierentuin. Vanuit mijn woonkamer kun je naar te flamingo’s turen. Ook het Vroesenpark is dichtbij. Daar ben ik regelmatig te vinden om hard te lopen of voor een barbecue of picknick met vrienden. Ik hou ontzettend van lekker eten en drinken. Zowel het koken voor vrienden als het verkennen van nieuwe restaurantjes en tentjes vind ik leuk.

Met die vrienden vind ik het ook heerlijk om festivals te bezoeken en me even in een andere wereld te wanen. De muziek die ik daar luister is meestal deephouse, maar ik houd van verschillende stijlen. Je kunt me bijvoorbeeld ook regelmatig in De Doelen vinden voor een bezoek aan een klassiek concert. Vooral filmmuziek vind ik prachtig.

Andere locaties waar je mij dikwijls kunt vinden zijn de yogaschool, het zwembad, het strand en bos, de bioscoop of gezellig met vrienden spelletjes doen of uit een escape room ontsnappen. In strategische bordspellen kan ik helemaal opgaan. Die spel ik gerust 6 uur achtereen.

@Work

Mijn omgeving ervaart mijn behoeften aan nieuwigheid en structuur als bijzonder. Ik vind het heel belangrijk om uitgedaagd te worden en buiten de kaders te denken. Vrijheid om creatief te kunnen denken en zelfstandigheid zijn voor mij erg belangrijk. Tegelijkertijd houd ik enorm van duidelijkheid, organiseren en structuur. Die combinatie zie je niet vaak en is mijn kracht.

Nieuwsbrief