"Communicatie is zo belangrijk. Niet alleen in ons werk, maar in alles wat we doen."

@InnovationQuarter

Mijn interesse in communicatie en innovatie is groot. Ik vind het leuk om organisatieproblemen te analyseren en met creatieve benaderingen aan te pakken. Een strategie en plan uitwerken om met nieuwe dingen aan de slag te gaan, dat is wat bij mij past. Bij InnovationQuarter heb ik de mogelijkheid om dat te combineren in mijn werk als Communicatie Adviseur.

Op dit moment werk ik aan de communicatiestrategie en -uitvoering van de volgende programma’s: SMITZH (Smart Manufacturing Industriële Toepassing Zuid-Holland), ZorgTech en Energie & Klimaat. Ik mag de communicatie vanaf de grond opzetten. Het stakeholderveld is ontzettend breed en de maatschappelijke impact groot. Daar krijg ik energie van.

@Home

Ik woon op een heel leuke locatie in Rotterdam tegenover de dierentuin. Vanuit mijn woonkamer kun je naar te flamingo’s turen. Ook het Vroesenpark is dichtbij. Daar ben ik regelmatig te vinden  voor een barbecue of picknick met vrienden. Ik hou ontzettend van lekker eten en drinken. Zowel het koken voor vrienden als het verkennen van nieuwe restaurantjes en tentjes vind ik leuk.

Met die vrienden vind ik het ook heerlijk om festivals te bezoeken en me even in een andere wereld te wanen. De muziek die ik daar luister is meestal deephouse, maar ik houd van verschillende stijlen. Je kunt me bijvoorbeeld ook regelmatig in De Doelen vinden voor een bezoek aan een klassiek concert. Vooral filmmuziek vind ik prachtig.

Andere locaties waar je mij dikwijls kunt vinden zijn de yogastudio, het zwembad, het strand en bos, de bioscoop of gezellig met vrienden spelletjes doen of uit een escape room ontsnappen. In spelletjes kan ik helemaal opgaan.

@Work

Mijn omgeving ervaart mijn behoeften aan nieuwigheid en structuur als bijzonder. Ik vind het heel belangrijk om uitgedaagd te worden en buiten de kaders te denken. Vrijheid om creatief te kunnen denken en zelfstandigheid zijn voor mij erg belangrijk. Tegelijkertijd houd ik enorm van duidelijkheid, organiseren en structuur. Die combinatie zie je niet vaak en is mijn kracht.

Buiten mijn werk lees ik iedere week voor aan een gezin via de Voorleesexpress. Dat geeft mij ontzettend veel voldoening. Boeken en ontwikkeling zijn in mijn leven altijd vanzelfsprekend geweest. Ik vind het heel erg mooi om anderen te interesseren en stimuleren om dingen met taal te doen en te helpen zich beter uit te drukken en te communiceren. Communicatie is zo belangrijk. Niet alleen in ons werk, maar in alles wat we doen.