"Mijn hele carrière werk ik al op het vlak van internationaal ondernemen. De kans om met mensen en bedrijven van over de hele wereld en andere culturen te werken is voor mij een enorme pre."

@InnovationQuarter

Sinds september 2014 werk ik bij InnovationQuarter. Bij InnovationQuarter kreeg ik de kans om vanuit het team Internationaliseren bij te dragen aan de versterking van de regionale economie in een belangrijke sector, Cleantech, en dat sprak mij aan. Ik werk samen met uiteenlopende buitenlandse bedrijven die een nuttige bijdrage toevoegen aan en werkgelegenheid creëren in de regio.

Ik krijg ook de kans om met leuke bedrijven te werken die mooie nieuwe projecten in de regio opzetten. Daarnaast werk ik mijn hele carrière al op het vlak van internationaal ondernemen. De kans om met mensen en bedrijven van over de hele wereld en andere culturen te werken is voor mij een enorme pre.

@Home

Ik ben getrouwd met Myra en samen hebben wij twee kinderen, Sarah en Daan. Ik sport graag zoals voetballen en fietsen, met vrienden.

Ik lees graag Engelstalige literatuur. Veel mooie boeken prijken op mijn favorietenlijstje. Ook ga ik regelmatig naar de film en geniet vooral van classics als The Godfather, Once Upon a Time in the West en Usual Suspects.

Mooiste vakantieplek: De VS. Leukste continent: Afrika.

@Work

Door de jaren heen heb ik veel internationale werkervaring opgedaan en in mijn huidige functie richt ik mij op het assisteren van ondernemers in het opzetten en laten groeien van hun onderneming binnen met name de Cleantechsector. In Zuid-Holland, een dichtbevolkte regio, worden veel oplossingen ontplooit voor een duurzame toekomst op het gebied van onder meer energie, mobiliteit, biobased en circulaire chemie. Dit biedt kansen voor zowel regionale als internationale bedrijven en daar draag ik graag mijn expertise aan bij.