"Mijn passie voor innovatie en de drive om ondernemers met innovatieve technologieën in veelbelovende markten een stapje dichter richting vervolgfinanciering te brengen, maken dat ik met plezier naar 't werk ga."

@InnovationQuarter

In de zomer van 2016 ben ik voor InnovationQuarter aan de slag gegaan als Fondsmanager van UNIIQ. Mijn passie voor innovatie en de drive om ondernemers met innovatieve technologieën in veelbelovende markten een stapje dichter richting vervolgfinanciering te brengen en daarmee mogelijk bij te kunnen dragen aan de bedrijven van de toekomst, maken dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga.

@Home

Mijn twee grote liefdes zijn Sebas en Bram, mijn partner en onze Franse bulldog.

Privé ga ik graag uit eten en/of een wijntje drinken. Verder kun je me wakker maken voor Amerikaanse cheesecake. De lichamelijke balans probeer ik te vinden door regelmatig te fitnessen en daarnaast lig ik één keer per week op de yogamat. Steden waar ik graag kom zijn Berlijn, Mexicostad, Kaapstad en Lissabon. Overigens woon ik in de fijnste stad die er is: Rotterdam.

Ooit wil ik nog een galerie openen in Berlijn. Ik zou daar graag exposities willen houden rondom belangrijke wereldwijde politieke thema’s, waarbij cartoons tentoongesteld worden die aansluiten op dit thema.

@Work

Ik heb finance gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en mijn executive MBA in 2016 behaald aan de Rotterdam School of Management.

Mijn hele werkzame leven heb ik in de investeringshoek gezeten. Ooit begon ik bij APG Asset Management waar ik in de alternatieve beleggingshoek meerdere functies heb vervuld. Mijn venture capital ervaring heb ik opgedaan bij INKEF Capital, waar ik vanaf het allereerste begin (2008) bij betrokken ben geweest.

Naast mijn werk ben ik mentor bij WE, waar ik jonge ambitieuze dames begeleid die aan het begin van hun carrière staan.