"De beslissingen van vandaag bepalen hoe we over 20 jaar leven. Met onze fondsen dragen we bij aan een gezondere en betere wereld. Om ons daar iedere dag met alle teams voor in te zetten is fantastisch mooi."

@InnovationQuarter

In de zomer van 2016 ben ik voor InnovationQuarter aan de slag gegaan als Fondsmanager van UNIIQ, in december 2019 heb ik Francis Quint opgevolgd als Hoofd Investeren. De beslissingen van vandaag bepalen hoe we over 20 jaar leven. Met onze fondsen dragen we bij aan een gezondere en betere wereld. Om ons daar iedere dag met alle teams voor in te zetten is fantastisch mooi.

@Home

Mijn drie grote liefdes zijn Sebas en Bram & Desi, mijn partner en onze Franse bulldogs.

Privé ga ik graag uit eten en/of een wijntje drinken. Verder kun je me wakker maken voor Amerikaanse cheesecake. De lichamelijke balans probeer ik te vinden door regelmatig te fitnessen en daarnaast lig ik één keer per week op de yogamat. Steden waar ik graag kom zijn Berlijn, Mexicostad, Kaapstad en Lissabon.

Ooit wil ik nog een galerie openen in Berlijn. Ik zou daar graag exposities willen houden rondom belangrijke wereldwijde politieke thema’s, waarbij cartoons tentoongesteld worden die aansluiten op dit thema.

@Work

Ik heb finance gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en mijn executive MBA in 2016 behaald aan de Rotterdam School of Management.

Mijn hele werkzame leven heb ik in de investeringshoek gezeten. Ooit begon ik bij APG Asset Management waar ik in de alternatieve beleggingshoek meerdere functies heb vervuld. Mijn venture capital ervaring heb ik opgedaan bij INKEF Capital, waar ik vanaf het allereerste begin (2008) bij betrokken ben geweest.

Naast mijn werk ben ik mentor bij WE, waar ik jonge ambitieuze dames begeleid die aan het begin van hun carrière staan.