"Het is een mooie uitdaging om door communicatie op lange termijn effectief en duurzaam meerwaarde te creëren door middel van goed geolied concept."

@InnovationQuarter

In september 2015 werd ik als freelancer ingehuurd voor een tijdelijke klus om bij te springen in een drukke tijd op de afdeling Communicatie. Vanaf dag één was dit zo’n goede match dat ik per januari 2016 in vaste dienst trad bij deze geweldige organisatie.

Ik houd mij met name bezig met de activiteiten van het team Investeren, en specialiseer mij in het strategisch adviseren van communicatietrajecten als onderdeel of ter ondersteuning van (innovatie)projecten. Een ander, zeer inspirerend project waar ik momenteel aan werk is de regiobranding van Zuid-Holland. Geweldig om over te buigen hoe we deze prachtige regio in tekst en beeld het beste kunnen branden.

Het InnovationQuarter team bestaat uit een groep enthousiaste, gemotiveerde en zeer gespecialiseerde collega’s. Zij zijn wat mij betreft het neusje van de zalm en maken mijn baan tot een groot feest.

@Home

Ik woon sinds 2012 in Den Haag. Hiervoor heb ik ruim twaalf jaar in Rotterdam gewoond, waar ik heb gestudeerd en gewerkt bij onder andere het Jeugdtheater Hofplein. Twee zeer verschillende steden die beide een plekje in mijn hart hebben veroverd.

@Work

Mijn expertise binnen het communicatievak ligt in het strategisch adviseren op het gebied van communicatie. Ik buig mij graag over het vraagstuk hoe communicatie kan bijdragen aan onder andere innovatieprojecten, samenwerkingsverbanden en specifieke onderwerpen. Waarbij ik mij onder andere bezighoud met het ontwikkelen van concepten en het opzetten van bijbehorende structuren.

Ik vind het altijd weer een mooie uitdaging om door  communicatie op lange termijn effectief en duurzaam meerwaarde te creëren door middel van goed geolied concept.

Ik heb daarnaast ook veel contact met samenwerkingspartners en partijen in de regio om af te stemmen hoe samenwerking op het gebied van communicatie aan beide kanten kan bijdragen.

Nieuwsbrief