"Zuid-Holland biedt een fantastische omgeving om nieuwe innovaties te ontwikkelen. Is jouw innovatie ‘de sleutel’ voor de volgende stap naar een duurzaam energiesysteem? Ik help je graag op weg naar succes."

@InnovationQuarter

In april 2017 ben ik gestart bij InnovationQuarter. Hier verbind ik de wereld van startups, ondernemers, kennisinstellingen en overheden. Ik geniet ervan om samen met deze partijen nieuwe (energie)innovaties op te starten, die de potentie hebben om het energiesysteem te veranderen.

De verandering naar een fossielvrij energiesysteem is één van de grootste uitdagingen van deze tijd, maar biedt ook volop kansen voor nieuwe technieken en verdienmodellen. Samen met ondernemers zet ik me bij ieder project in om projecten concreet te maken en de impact op een duurzame samenleving te vergroten.

@Home

Bij het eerste licht mijn wetsuit aantrekken en door de duinen naar zee rennen voor een vroege surfsessie is voor mij één van de mooiste manieren om de dag te starten.

Toch is de kans groter dat je me niet over surfen, maar over mijn zoontje hoort praten, want die staat met zijn lach en pretoogjes toch echt op nummer één.

Samen met mijn vriendin heb ik veel mooie plekjes van de wereld gezien. Ik geniet van het onbekende en van de verwondering die nieuwe plekken en culturen met zich meebrengen.

@Work

Als bedrijfskundige, met een specialisatie op het gebied van transitie en innovatie, zet ik me in voor innovaties die de overgang naar een duurzaam energiesysteem versnellen. Vanuit mijn ervaring als projectleider probeer ik initiatieven scherp en concreet te maken.

Welke behoefte vervult jouw innovatie voor je doelgroep? Hoe ziet de businesscase eruit en in wat voor omgeving (innovatie ecosysteem) kan jouw innovatie groeien? Als manager innovatie heb ik vaak een startup of ondernemer geholpen om deze vragen te beantwoorden. Daarbij kijk ik niet alleen naar techniek, maar ook juist naar andere aspecten zoals (sociale) acceptatie, verdienmodellen, regelgeving en impact.

Zuid-Holland biedt een fantastische omgeving om nieuwe innovaties te ontwikkelen. Is jouw innovatie ‘de sleutel’ voor de volgende stap naar een duurzaam energiesysteem? Dan zal ik er alles aan doen om je te helpen daar samen een succes van te maken.