"Het doel is om een sterk securitycluster in de regio, en in Nederland, op de kaart te zetten dat dient als een ‘honeypot’ voor cybersecuritybedrijven."

@InnovationQuarter

Sinds september 2014 werk ik als Senior Investment Manager bij InnovationQuarter Investeren. Het is een voorrecht om met ambitieuze en talentvolle ondernemers te mogen samenwerken, te investeren in veelbelovende bedrijven en daarmee maatschappelijke impact te kunnen realiseren.

Bij InnovationQuarter Capital ben ik verantwoordelijk voor de sector Safety & Security. Het doel is om een sterk securitycluster in de regio, en in Nederland, op de kaart te zetten dat dient als een ‘honeypot’ voor cybersecuritybedrijven.

Het portfolio van InnovationQuarter geeft goed weer hoe innovatief bedrijven in Zuid-Holland zijn. Zelf ben ik betrokken bij de portfoliobedrijven Onegini, Munisense, ParkBee, RISKID en TradeCloud.

@Home

  • “Unless you have tested the assumptions in your business model first, outside the building, your business plan is just creative writing” ~ Steve Blank
  • “Build and they will come’ is not a strategy, it’s a prayer.” ~ Steve Blank
  • “All I want to know is where I’m going to die so I’ll never go there.” ~ Charly Munger

@Work

Aan de Vrije Universiteit ben ik afgestudeerd als financieel econoom. Daarna ben ik mijn carrière begonnen als softwareontwikkelaar. Een prima basis voor een carrière in de venture capital wereld.

Als durfkapitalist startte ik bij Holland Venture om daarna bij Prime Ventures het vak verder te leren. Bij Prime Ventures behaalde ik ook mijn Chartered Financial Analyst (CFA) certificaat gehaald. In 2009 werd ik zelfstandig ondernemer en ondersteunde ik in deze periode o.a. uiteenlopende bedrijven bij het ‘investor readiness’ maken. Van 2009 tot en met 2014 was ik Coach Investor Readiness bij techincubator YES!Delft.

Bij InnovationQuarter richt ik me op waardecreatie voor alle stakeholders, waaronder de innovatieve kracht van een onderneming en het creëren van werkgelegenheid in de regio.