"Impactvolle Innovaties aanjagen, die maatschappelijk verantwoord en duurzaam zijn. Twee dingen waar ik veel energie van krijg en me graag voor inzet."

@InnovationQuarter

Sinds juni 2021 werk ik als projectmanager in het Innoveren team bij InnovationQuarter, Wat mij aanspreekt in InnovationQuarter is dat ze op allerlei onderwerpen impactvolle Innovaties aanjagen, die maatschappelijk verantwoord en duurzaam zijn. Twee dingen waar ik veel energie van krijg en me graag voor inzet. Tel daar de leuke, gepassioneerde collega’s en werksfeer bij op en je ziet waarom ik graag voor InnovationQuarter werk.

@Home

Ik woon samen met mijn vriend in Rotterdam. Mijn vrije tijd spendeer ik het liefst met familie en vrienden, bourgondisch aan een lange tafel.
Daarnaast fiets en wandel ik graag door de natuur en ontdek ik het liefst elke vakantie weer een nieuwe plek in binnen- en buitenland.

@Work

Na mijn studie ben ik begonnen bij Unilever en vanuit daar meegegaan naar de nieuwe eigenaar van de margarine divisie, Upfield. Ik heb altijd in de Supply Chain gewerkt en dan met name in product innovatie. Daarnaast heb ik de laatste jaren de supply chain vertegenwoordigd in hoe de processen ingericht moesten worden en aan welke voorwaarden projecten moesten voldoen. Deze ervaring wil ik graag gebruiken om het Innoveren team te helpen met hun interne processen te verduidelijken en meer management informatie zichtbaar te maken voor het team.