''Bij IQ kan ik maatschappelijk relevant werk doen op een thema dat me goed ligt.''

@InnovationQuarter

Direct na mijn afstuderen ben ik gestart bij InnovationQuarter. InnovationQuarter biedt mij een uitdagende werkplek omdat ik mijn achtergrond in bestuurskunde en economische geografie hier optimaal kan benutten. In een complex netwerk, bestaande uit allerlei publieke, semipublieke en private partijen, werkt InnovationQuarter aan het versterken en innoveren van de Zuid-Hollandse economie. Mijn wetenschappelijke kennis van bijvoorbeeld over ondernemerschaps-, venture capital- en clusterbeleid komen hierbij direct van pas. Bij IQ kan ik, kortom, maatschappelijk relevant werk doen op een thema dat me goed ligt.

 

Voordat ik bij IQ ben gestart heb ik binnen en buiten Nederland ervaring opgedaan met maatschappelijke vraagstukken. Zo heb ik ruim een jaar parttime bij een adviesbureau voor maatschappelijke vraagstukken gewerkt en stage gelopen bij het Nederlands Investerings Agentschap (voorloper Invest NL) en UNICEF.

 

@Home

Ik kom oorspronkelijk uit Amersfoort en ben naar Utrecht verhuisd voor mijn studie. Na een jaar te hebben gestudeerd aan de Central European University in Boedapest, ben ik weer terug in Utrecht.

 

In mijn vrije tijd volg ik met veel interesse de Nederlandse en internationale politiek (met een fascinatie voor het voormalige Oostblok), luister ik graag naar Nederlandstalige hiphop en probeer ik regelmatig een rondje hard te lopen. Ik ben groot fan van Indonesisch eten en kan niet ontkennen dat dat heeft meegespeeld in de keuze om in Den Haag te gaan werken (toch de toko-hoofdstad van Nederland). Ten slotte kom ik graag op Goeree-Overflakkee (Zuid-Holland, geen Zeeland!) waar een deel van mijn familie woont.

 

@Work

Als adviseur strategie en business intelligence probeer ik Zuid-Hollandse economie te begrijpen. Zo ben ik onder andere verantwoordelijk voor de jaarlijkse regiomonitor. Ik verzamel en analyseer data over de regio en adviseur over de activiteiten van InnovationQuarter in brede zin. Daarnaast zoek ik naar slimme manieren de impact van InnovationQuarter op de regio inzichtelijk te maken op basis van zowel kwantitatieve als kwalitatieve data.