“Samen InnovationQuarter op de kaart zetten voor een sterker en duurzamer Zuid-Holland. Strategie en Communicatie gaan daarbij hand in hand.”

@InnovationQuarter

Sinds november 2022 ben ik werkzaam bij InnovationQuarter als manager Strategie Marketing & Communicatie. Binnen deze functie komen mijn achtergrond en ambitie op een mooie manier samen.

@Home

Ik kom uit Delft maar woon alweer enige jaren in Pijnacker, samen met mijn man Jurgen en kinderen Robin en Valentijn. We zijn een muzikaal gezin en mijn man en ik spelen samen in een coverband in onze vrije tijd. Als vrijwilligerswerk breng ik daarnaast eens in de zoveel tijd live muziek aan bed in het ziekenhuis, bij mensen die zelf niet in staat zijn een concert bij te wonen. Niet alleen voor de patiënten, maar ook voor het ziekenhuispersoneel een welkome afleiding. En bovendien erg mooi en dankbaar om te kunnen doen.
Ik improviseer graag binnen diverse muziekstijlen en kijk vooral wat bij het publiek (mijn doelgroep op dat moment) aanslaat en wat verbinding geeft. Deze skills gebruik ik ook in mijn werk.

@Work

Ik heb een achtergrond in marketing en communicatie en heb managementfuncties gehad binnen diverse organisaties. Bij werkgevers- en werknemersorganisaties en ook bij commerciële bedrijven in verschillende branches, maar altijd met een maatschappelijke component. Hierdoor heb ik een brede ervaring waarop ik kan terugvallen. Ik hou van organisaties met een complex umfeld, waarbij het steeds weer de kunst is om positionering, context en relevantie scherp te houden. Strategie is kansen zien en kiezen. Kiezen welke activiteiten het beste bijdragen aan de doelen en ambities, kiezen met wie je hiervoor samen wil optrekken, kiezen waaraan de budgetten besteed gaan worden, etc. Maar ook: kiezen wat je niet doet. En vervolgens deze keuzes en activiteiten zo goed mogelijk over de bühne krijgen bij de doelgroepen en stakeholders, intern en extern. Met rake communicatie.
Een geoliede samenwerking tussen de teams Strategie en Communicatie is daarvoor een voorwaarde. Hiervoor maak ik mij graag sterk binnen InnovationQuarter. Daarnaast vind ik het erg belangrijk dat mijn teamleden zich gezien en gehoord voelen, zodat zij goed en gemotiveerd hun werk kunnen doen. Ik kijk altijd vanuit mogelijkheden in plaats van beperkingen en omring mij graag met mensen die dit ook doen. Tot slot vind ik humor enorm belangrijk. Het kan ijs breken, deuren openen en zorgen voor een verfrissende werksfeer of net even een andere twist binnen een vergadering of gesprek. Taalgrappen zijn mijn favoriet, dus u bent gewaarschuwd.

Nieuwsbrief