''Als project medewerker Maritime Delta mag ik een bijdrage leveren aan het versterken en verbeteren van deze thema’s binnen het maritiem cluster van Zuid Holland en Werkendam.''

@InnovationQuarter

Mijn affiniteit voor de maritieme sector heeft mij doen solliciteren voor een baan als Project Medewerker Maritime Delta bij InnovationQuarter, zodoende ben ik in januari 2018 ben  gestart. Het werken voor een jonge organisatie waar iedereens stem wordt gehoord, ongeacht leeftijd of hiërarchie, strookt helemaal met mijn persoonlijke overtuigingen. Ik voel mij daarom zeer op mijn plek bij InnovationQuarter.

@Home

Sinds kort woon ik in Den Haag op fietsafstand van het strand. Daar ben ik nu vaak te vinden, om te wandelen, hardlopen, zwemmen of voor een drankje bij een strandbar aan het Zwarte Pad. Verder ben ik enthousiast over nationale en internationale politiek, volg ik dit op de voet en ben ik actief in lokale politieke activiteiten. Ik ben niet alleen in Nederland te vinden, met ouders die in de Arabische wereld wonen en veel vrienden verspreid over Europa probeer ik veel van mijn vrije tijd in het buitenland door te brengen. Ga je op city trip naar Brussel? Klop dan bij mij aan voor tips!

@Work

Mijn carrière ben ik gestart in de belangenbehartiging voor de Europese scheepsbouwers en maritieme toeleveranciers in Brussel. Met veel enthousiasme heb ik daar kennis van de maritieme sector opgedaan, een fascinerende sector met een enorme innovatiekracht waar ook nog veel te winnen is op het gebied van duurzaamheid, digitalisering, onderwijs en arbeidsmarkt. Als project medewerker Maritime Delta mag ik een bijdrage leveren aan het versterken en verbeteren van deze thema’s binnen het maritiem cluster van Zuid Holland en Werkendam. Met mijn achtergrond in de sociale wetenschappen ben ik in zware technische discussies vaak de vreemde eend in de bijt, maar daar ligt juist mijn kracht. Door ingewikkelde maritieme onderwerpen in een groter perspectief te plaatsen kan ik moeilijke thema’s vertalen in concrete acties en plannen, waar uiteindelijk iedereen, bedrijfsleven/onderwijs/publieke sector, baat bij heeft.