Vanaf januari 2020 ben ik voor de Economic Board Zuid-Holland en dan specifiek voor de Taskforce Human Capital in de functie van Strategisch Projectadviseur Human Capital begonnen. Mijn werkzaamheden vinden plaats vanuit het kantoor van Innovation Quarter. Een zeer inspirerende omgeving waarin ik mag samenwerken met leuke en professionele collega’s. Wat ik in deze rol doe? Verbinden, netwerken, wat dan ook om er voor te zorgen dat de Human Capital Agenda van papier afkomt.

@Home

Al jaren samen met Peter, sinds mei 2018 getrouwd. Wij wonen in Rotterdam, meer specifiek het Noordereiland, een van de mooiste stukjes Rotterdam.

Als ik niet aan het hardlopen ben of ergens in de Rotterdamse Horeca zit ( van bruine kroeg tot ster), kan ik mij verliezen in boeken, films en koken. En, veel met vrienden en familie optrekken, mijn motto leef het leven.

@Work

Na een paar jaar Havo, totaal niet wetend wat ik wilde ben ik Hotel School gaan doen. Leuke en gezellige opleiding maar tijdens de stage periode was het voor mij wel duidelijk dat ik in die sector niet gelukkig zou worden. Uiteindelijk bij Randstad terecht gekomen, bachelor HR gehaald en terecht gekomen in het HR werkveld bij een vakbond. Daarna internationaal HR (manager en business partner/ adviseur) in de scheepvaart en vervolgens een ingenieurs bureau. Naast het regluiere HR werk heb ik divers internationale reorganisaties en kantoor sluiting gemanaged, was ik Integration lead en heb ik diverse centralisatie en optimalisatie vraagstukken begeleid. HR vraagstukken zijn mij dus niet vreemd!

Nu dus sinds januari 2020 werkzaam in het team Human Capital Agenda, waar ik mij op dit moment met name actief ben op de onderwerpen Internationaliseren, Bouw (van bank naar bouw) Life Sience & Health, House of Skills, Beter Benutten Deeltijdwerkers en Circulaire Economie.