"Samen innoverend Zuid-Holland op de kaart zetten. In deze rol komen maatschappelijke impact en communicatie heel mooi samen."

@InnovationQuarter

Per 1 juni 2023 ben ik begonnen als Communicatieadviseur bij InnovationQuarter. InnovationQuarter is een platte en kleine organisatie met een professionele houding. Ook samenwerken is kenmerkend voor InnovationQuarter. Even bij elkaar langslopen om iets af te stemmen en elkaar opzoeken is waar ik naar op zoek ben in een organisatie. De keuze voor InnovationQuarter was dan ook snel gemaakt.

In mijn rol als Communicatieadviseur zet ik innoverend Zuid-Holland op de kaart door verhalen te vertellen over innovatieve MKB-bedrijven, de innovatieprogramma’s en de rol van InnovationQuarter om verschillende partijen bij elkaar te brengen. Ik vind het ontzettend gaaf om vanuit mijn rol bij te dragen aan de ruchtbaarheid hiervan en zo samen de wereld slimmer, duurzamer en gezonder te maken.

@Home

Ik woon sinds kort in het bruisende Rotterdam, samen met mijn vriend. Na 12 jaar gewoond te hebben in Den Haag heb ik deze stad ingeruild voor een nieuw avontuur. Tegenwoordig kun je mij regelmatig vinden langs de Kralingse Plas voor een rondje hardlopen of wandelen. Ik vind het heerlijk om buiten actief bezig te zijn. Zo ben ik vaak te vinden op het tennisveld, hockeyveld, op de ski’s in de Oostenrijkse bergen of op een terrasje. Want gezelligheid met vrienden en familie vind ik belangrijk.

Daarnaast vind ik het erg leuk om te reizen en een nieuw land te ontdekken, met name de natuur en de cultuur van het land. De landen in Midden-en Zuid-Amerika spreken mij heel erg aan. Van de warmte van deze mensen en de cultuur word ik erg blij. Ik heb al verschillende mooie reizen mogen maken in dit content. De Machu Picchu beklommen in Peru, de Iguazu watervallen bezocht op het drielandenpunt van Uruguay, Brazilië en Argentinië en gerelaxt op de hagelwitte stranden van de San Blas eilanden in Panama. Tijdens deze reizen gaat er altijd een reisjournaal mee waar ik deze ervaringen in opschrijf.

@Work

Als kind schreef ik vroeger al verhaaltjes in zelfontworpen boekjes. Na het afronden van twee internationale studies ben ik dan ook logischerwijs in Marketing Communicatiefuncties gerold. Ik heb bijna 5 jaar gewerkt bij een groot MKB-bedrijf als Marketing Communicatie Specialist en in mijn laatste rol bij het Rode Kruis was ik verantwoordelijk voor de marketingcommunicatieactiviteiten voor de zakelijke partners van het Rode Kruis. Hierdoor breng ik ruime communicatie-ervaring mee van strategie tot aan uitvoering.

Ik krijg zelf de meeste energie van het bedenken van een nieuw concept of idee waar er ruimte is voor mijn creativiteit. Dit vervolgens uitwerken van initiatie tot aan uitvoering, van A tot Z, met uiteindelijk een mooi (fysiek) resultaat geeft mij een onwijze kick. Zo heb ik in mijn vorige rol een Magazine en meerdere video’s gerealiseerd waarin ik zelf vaak voor de camera stond als ‘het gezicht van’. Van presenteren krijg ik dan ook veel energie. Mijn gedrevenheid en enthousiasme zorgen ervoor dat ik er altijd met de volle 100% voor ga.

Talen zijn voor mij niet vreemd. Door de internationale studies die ik heb gevolgd en de buitenlandervaring die ik heb opgedaan, tijdens deze studies, in Salamanca (Spanje), Cuzco (Peru) en Buenos Aires (Argentinië) spreek ik, naast Nederlands, Engels en Spaans.

Een bijdrage leveren aan maatschappelijke impact in de regio, Nederland en zelfs in de wereld drijft mij zeker. In deze rol komen mijn expertise en maatschappelijke impact heel mooi samen. Ik kijk ernaar uit om met mijn enthousiasme en gedrevenheid innoverend Zuid-Holland verder te brengen.