"Voor mij staat het belang van de onderneming altijd voorop, daarmee weten we samen de grootste impact te creëren in de maatschappij."

@InnovationQuarter

Ik ben in februari 2020 begonnen bij InnovationQuarter als business analist. Hier kreeg ik de kans om vele startende en groeiende ondernemingen te ondersteunen in hun route naar de markt. InnovationQuarter heeft een brede kennisbasis waar ik op verschillende gebieden zoals circulair, horticulture, life sciences & health en energie kan bijdragen. Voor mij staat het belang van de onderneming altijd voorop, daarmee weten we samen de grootste impact te creëren in de maatschappij.

@Home

Ik hou van yoga en Pilates omdat het me zowel balans als kracht geeft. Ik heb de hele wereld over mogen reizen en heb veel verschillende plekken mogen zien wat mijn nieuwsgierigheid vanaf van mijn jeugd al heeft aangewakkerd. Ik ben altijd wel in om wat nieuws te proberen. Ik hou van creativiteit, na te denken over bedrijfsmodellen en te sparren over technologische innovaties die waarde creëren voor de samenleving.

@Work

Ik heb Finance & Investments en Strategic Entrepreneurship aan de Rotterdam School of Management gestudeerd en altijd de focus gehad op:  “Hoe financier je innovatie en laat je startups groeien?”. Voor mij zijn tech start- en scaleups natuurlijke agenten van innovatie met het potentieel om ​​enorme waarde voor de samenleving te creëren. Het spreekt voor zich dat het werken met deze jonge en dynamische bedrijven inspirerend is, omdat we de ambitie delen om nieuwe en concrete ideeën op de markt te brengen. Ik geloof dat er een groot potentieel is in de Nederlandse startupscène die gedijt door te investeren in ondernemers die geloven in een positieve impact.