"De verschillende, op het eerste gezicht soms conflicterende, facetten in de brede controllerfunctie spreken me vooral aan."

@InnovationQuarter

Eén maand na de start van InnovationQuarter ben ik begonnen als Corporate Controller. InnovationQuarter was, is en zal ook in de toekomst een organisatie zijn in beweging, een energieke omgeving. Dit naast een maatschappelijke doelstelling die ik ten volle ondersteun. Het is een omgeving waar ik goed gedij en mijn ervaring en kennis goed kan gebruiken.

De verschillende, op het eerste gezicht soms conflicterende, facetten in deze brede functie spreken me zeer aan. Mijn werk vraagt deels om een flexibele en ondersteunende insteek, maar tegelijkertijd dienen wij ervoor te zorgen dat de gestelde doelen worden behaald, de groei te stimuleren en verantwoording daarover af te leggen aan de verschillende stakeholders rekening houdend met de gestelde voorwaarden en (on)mogelijkheden.

@Home

  • “Je kan het leuk vinden. Je kan het niet leuk vinden. Maar het is zo.”
  • “Het hoeft niet perfect te zijn als het maar uniek is.”

@Work

Ik ben een Register Controller met zeer veel ervaring, opgedaan in de afgelopen 15+ jaar. In 1998 ben ik begonnen als Accountant bij één van de ‘big four’-kantoren en heb mezelf daarna verder ontwikkeld als Corporate Controller bij projecten, opstartende ondernemingen en ondernemingen in transitie met verregaande interdisciplinaire kennis in zowel binnen- als buitenland.

Ik heb altijd de operationele en strategische verantwoordelijkheid voor de financiën en financiering gecombineerd met statutaire en juridische zaken en het opzetten van nieuwe projecten.