"De administratieve en secretariële ervaringen uit vorige banen komen me in mijn dagelijkse werkzaamheden van pas. Ik doe mijn werk met veel plezier in een prima werkomgeving en werksfeer!"

@InnovationQuarter

Vanaf de start van InnovationQuarter begon ik als secretaresse bij het team Ontwikkeling & Innovatie, dat later is overgegaan in Business Development en nu Innoveren. Mijn werkzaamheden als secretaresse werden aangevuld met administratieve taken. De structuur binnen InnovationQuarter was gedegen opgezet, al werd na een aantal maanden snel duidelijk dat er bij de Financiële Administratie extra handen nodig waren. Met enthousiasme heb ik de overstap naar deze afdeling gemaakt.

De structuur bij Financiële Administratie stond vast, maar het was stimulerend om mee te werken aan een optimale inrichting van de administratie. Naast het financiële was mijn assistentie ook welkom bij de personele administratie.

Ik doe mijn werk met veel plezier in een prima werkomgeving en werksfeer! Ik werk graag mee aan de missie van InnovationQuarter, die nog steeds volop in beweging is.

@Home

Ik woon in de buurt van Den Haag, en geniet van de ‘geweldige’ regio Zuid-Holland, in al zijn facetten.

@Work

De ervaringen die ik in mijn vorige banen heb opgedaan in het bedrijfsleven, bij de overheid en op de universiteit komen in mijn dagelijkse werkzaamheden van pas. En ik vind het inspirerend om steeds weer nieuwe kennis op te doen, nu bij  InnovationQuarter.

Nieuwsbrief