"De economische bevordering van de regio Zuid-Holland, maar dan wel uit het oogpunt van het maatschappelijke belang, dat spreekt mij erg aan."

@InnovationQuarter

In november 2016 ben ik gestart als Management Assistent bij team Innoveren bij InnovationQuarter.

Het leuke aan werken bij deze organisatie vind ik de diversiteit en het brede scala aan de sectoren waarin we werkzaam zijn. Van Biobased, Smart Industry, Cleantech, Maritiem en Water tot Horticulture en Life Sciences & Health. In al deze sectoren draait het om ondersteuning bij het initiëren en aanjagen van technologische en industriële innovaties, partijen bij elkaar brengen en het opzetten van fieldlabs, maar zeker ook om maatschappelijke opbrengsten.

De economische bevordering van de regio Zuid-Holland, maar dan wel uit het oogpunt van het maatschappelijke belang, dat spreekt mij erg aan.

@Work

Nadat ik mijn studie HEAO Commerciële Economie heb afgerond, heb ik 5 jaar als Assistent Inkoop op diverse inkoopafdelingen gewerkt op het hoofdkantoor van HEMA.

Daarna ben ik ruim acht jaar werkzaam geweest als Management Assistent bij een Rotterdams-Antwerps management consultancy kantoor.

De grootste uitdagingen in mijn functie (en daarmee ook de zaken waar ik energie van krijg) zijn: rust bewaren in een hectische omgeving, snel schakelen, zaken voor elkaar krijgen en oog hebben voor het grotere geheel.