"Een ondernemer haalt met InnovationQuarter een gecommitteerde en professionele investeerder aan boord; een echte partner voor groei."

@InnovationQuarter

Sinds de start op 1 januari 2014 ben ik Investment Manager met een focus op de sector Cleantech binnen het investeringsfonds dat InnovationQuarter beheert.

Ik bouw aan een succesvol portfolio van jonge, innovatieve Cleantech-bedrijven in Zuid-Holland. Daarvoor zoek ik naar bedrijven die een goed zicht op rendement bieden, zorgen voor meer werkgelegenheid en innovatie in de regio én bijdragen aan een duurzamere samenleving.

@Work

Cleantech gaat over innovatieve technologie, die bijdraagt aan een duurzamere wereld. Zuid-Holland is enorm inventief, maar de weg van idee naar succes is voor bedrijven in deze sector vaak lang en kostbaar. Dagelijks spreek ik met uitvinders en ondernemers die bewijzen dat goed doen en goed renderen prima samen kunnen gaan, maar voor wie het vinden van financiering een van de obstakels is.

InnovationQuarter treedt op als early stage venture capital investeerder om goede ondernemers hierin te ondersteunen. Naast kapitaal zetten we onze kennis, kunde en netwerken in. Wij investeren samen met private partijen, waardoor meer kapitaal beschikbaar komt in de sectoren die wij bedienen. En wij zijn in staat om gedurende meerdere investeringsrondes mee te doen.

Een ondernemer haalt met InnovationQuarter een gecommitteerde en professionele investeerder aan boord; een echte partner voor groei.