''Bij IQ richt ik me met name op “groene” start-ups (oa circulair, cleantech, horticulture) die een bijdrage hieraan kunnen leveren''.

InnovationQuarter

Vanaf september 2019 ben ik werkzaam in het team Investeren. Het investeren in innovatieve bedrijven voor wie de maatschappelijke impact net zo belangrijk is als het financiële succes, geeft mij ontzettend veel energie. Wat werken in VC leuk en inspirerend maakt is het praten met passievolle ondernemers over hun dromen. Mijn ambitie is dan ook om deze ondernemers aan funding te helpen zodat zij van hun veelbelovende bedrijven een succes kunnen maken. Verder trekt me de dynamische en informele omgeving van IQ en vind ik het leuk dat mijn collega’s, net als ik, een ambitie hebben om impact te maken.

@Home

Tijdens mijn sabbatical heb ik een yoga teacher opleiding gevolgd. Daarnaast houd ik enorm van reizen en lekker eten. De mooiste en meest avontuurlijke reis was naar Uganda / Rwanda, waar ik met mijn vriend in een jeep met daktent de landen ben doorgereisd.

@Work

Ik heb een achtergrond in strategie consulting bij BCG en heb verschillende financiële rollen gehad bij GrandVision (o.a. Pearle, Eyewish) en KPN. Hoogtepunt was mijn periode in Shanghai waar ik heb mogen ervaren wat het vraagt om een business unit op te bouwen. In de smog van Shanghai begon ik me nog meer bewust te worden van de urgentie van het wereldwijde klimaatprobleem. Bij IQ richt ik me met name op “groene” start-ups (oa circulair, cleantech, horticulture) die een bijdrage hieraan kunnen leveren.