"Het is fijn om bij de regionale ontwikkelingsmaatschappij InnovationQuarter te werken, omdat er hier niet alleen naar financieel rendement wordt gekeken, maar ook naar de impact op de regio Zuid-Holland. Dit vind ik erg belangrijk!"

@InnovationQuarter

In september 2018 ben ik bij InnovationQuarter gestart als stagiaire Junior Business Analist, voor mijn Master Biomedical Sciences. Het werk en mijn collega’s vond ik zo leuk, dat ik na mijn stage bij InnovationQuarter ben blijven plakken. Sinds maart 2019 werk ik nu bij het IQCapital fonds als Business Analist en Lead Coördinator. Ik organiseer de intake van nieuwe ondernemingen, het eerste contact. Ik vind mijn werk heel inspirerend, want ik kom elke dag in contact met nieuwe bedrijven, in allerlei sectoren!

@Home

Opgegroeid in Limburg in een hecht gezin, heb ik er een bourgondische levensstijl op nagehouden. Zo houd ik ontzettend van lekker uitgebreid koken en lange tafelavonden met vrienden of familie. Misschien wel een beetje te, dus tegenwoordig besteed ik ook veel tijd aan sport. Verder woon ik sinds mei 2019 samen met mijn vriend in West-Amsterdam. We reizen graag samen, en waren in februari in Bali. Echt een aanrader!

@Work

Met mijn achtergrond in (biomedische) Life Sciences, kan ik het IQCapital team expertise bieden bij investeringen in de Life Sciences sector. Dit kan soms behoorlijk complexe materie bevatten, en dan kan de vertaalslag naar een wat begrijpelijker verhaal erg nuttig zijn. Verder werk ik graag met anderen samen, met goede communicatie en houd ik van aanpakken! Het is fijn om bij InnovationQuarter als regionale ontwikkelingsmaatschappij te werken, omdat er hier niet alleen naar financieel rendement wordt gekeken, maar ook naar de impact op de regio Zuid-Holland. Dit vind ik erg belangrijk!