"Mijn passie voor de investeringshoek is groot, mede met een vaste omgeving van waaruit ik verder kan (mee)groeien – zodoende heb ik mijn toekomst bij InnovationQuarter gevonden."

@InnovationQuarter

Sinds mei 2018 ben ik Controller bij InnovationQuarter; mijn focus ligt op onze investeringsfondsen. InnovationQuarter is voor mij een mengsel van een volwassen organisatie met een voortdurend ontwikkelend werkgebied, ook biedt de organisatie inzicht in de regio van de toekomst en is daarbij een samenwerking van publiek en privaat.
Mijn functie valt onder de tak van Operations, en is ten behoeve van onze fondsen. De functie en (interne) omgeving voedt mijn assertiviteit, en biedt vrijheid bij invulling van rapportages, advies en financiën; daarmee vergemakkelijk ik het werk van anderen.

@Home

Mijn (ongewone) pleasure is om naar filmmuziek te luisteren; mijn lievelingsland is Ierland, en ik heb een voorliefde voor alles ten noordwesten van Londen. Ik ben groot liefhebber van films, en verhalen, en wil hierom ooit nog eens Tibet zien.

@Work

Mijn loopbaan is begonnen binnen reporting voor vermogensbeheerders en daaraan gerelateerde entiteiten. Na vier jaar heb ik verbreding van mijn kennis gezocht als Consultant, hierbij heb ik het geluk gehad om intensieve projecten en bedrijven uit een ander vakgebied te mogen zien.
Toch bleek mijn liefde voor de investeringshoek groter, mede met de vaste omgeving van waaruit ik verder kan (mee)groeien – zodoende heb ik mijn toekomst bij InnovationQuarter gevonden.