"InnovationQuarter kent een informele cultuur waarbij hard werken hand in hand gaat met fun. Het is ook een organisatie waar je veel kansen krijgt om je te ontplooien."

@InnovationQuarter

Sinds 1 januari 2014 ben ik werkzaam bij InnovationQuarter. Ik begon als Directiesecretaresse van Rinke Zonneveld en ben nu Project assistent bij UNIIQ. Ik heb vaak tegen mijn vrienden gezegd hoe bijzonder ik het vond om de start van deze fantastische organisatie te hebben mogen meemaken.

InnovationQuarter kent een informele cultuur waarbij hard werken hand in hand gaat met fun. Het is ook een organisatie waar je veel kansen krijgt om je te ontplooien. Inmiddels zijn ook al een aantal mooie tradities ontstaan variërend van het IQ jaarevent tot de jaarlijkse strandborrel in Scheveningen en het Sinterklaasdobbelspel.

Ik kan met recht zeggen, dat ik trots ben hier te werken met zoveel professionele, gedreven en betrokken collega’s. Een mooi voorbeeld van de betrokkenheid is terug te zien in ons jaarevent, waarbij alle collega’s een functie hebben, van het ontvangstcomité tot de garderobe, en deze rol met plezier en passie uitvoeren.

@Home

Ik ben ervan overtuigd dat we allemaal iets zouden moeten teruggeven aan de samenleving waarin we wonen, in welke vorm dan ook. Ikzelf zet me in als vrijwilliger bij de hockeyclub (barcommissie en wedstrijdsecretariaat). In 2014 werkte ik tijdens de Hockey World Cup als suppoost en was verkoopster van de merchandise.

Vijf jaar lang was ik de trotse eigenaar van een sportschool, waar ik naast lesgeven ook instructrices opleidde en kosteloos aerobicsles gaf aan kinderen met een verstandelijke beperking. De warmte en liefde die ik van hen kreeg, is met geen pen te beschrijven.

Ik vind het heerlijk op zijn tijd naar de film te gaan, een wijntje te drinken of een avondje met de voetjes van te vloer te gaan op onvervalste danceclassics. Verder probeer ik drie keer per week een bezoekje te brengen aan de sportschool waarbij mijn motto is: ‘pijn is fijn’.

Ooit wil ik nog eens het Noorderlicht zien en zingen in een musical.

@Work

Ik heb een ruime ervaring als Directiesecretaresse bij grote organisaties waaronder PricewaterhouseCoopers, Conquaestor en het Bouwfonds. Ik heb studies gevolgd in de richting van accountmanagement en praktisch projectmanagement. Op dit moment volg ik een cursus (zakelijk) Engels.

Vanwege mijn gestructureerde werkaanpak ben ik van grote toegevoegde waarde in teams. Procesmatig ben ik sterk en kan daarom goed structuur aanbrengen in bestaande processen en meedenken over nieuwe.

Mijn passie ligt er echt in om van weinig iets heel moois te maken. Omdat ik graag meedenk en meedoe, deel ik mijn ideeën en suggesties vaak en met de beste intenties. Ook krijg ik veel energie van het coachen, om zo het beste uit iemand te halen of dat nu zakelijk gerelateerd is of privé bij de hockey.