''Ik probeer maatschappelijk bij te dragen door me in te zetten voor Effectief Altruïsme en Klimaatgesprekken.''

@InnovationQuarter

In 2018 werkte ik een half jaar bij InnovationQuarter binnen mijn traineeship. Sinds 1 november 2021 ben ik met veel plezier voltijd in dienst getreden als Investment Manager. De professionaliteit van collega’s, prettige sfeer en open houding van de organisatie passen mij goed. 

Ik zie InnovationQuarter als een waardevolle partij in Zuid-Holland, die enerzijds de maatschappelijke rol van ondernemingen stimuleert en anderzijds publieke middelen inzet om ondernemers verder te helpen. Wat de regionale economie doet bepaald de toekomst van Zuid-Holland en daarbuiten. Daar draag ik graag aan bij.

@Home

Om te ontspannen en om te leren lees ik graag, van sci-fi tot de klassiekers en van geschiedenis tot strategie. Daarnaast houd ik van alle sporten waar geen bal bij komt kijken en ga ik s-zomers graag op fietsvakantie.

@Work

Voor mijn start bij InnovationQuarter werkte ik als investeringsanalist bij Eneco. Mijn gevoel voor ondernemerschap, ervaring met financieel modelleren, creatief analytisch vermogen en achtergrond in de economie maken dat ik effectief met ondernemers meedenk.

Ik probeer maatschappelijk bij te dragen door me in te zetten voor Effectief Altruïsme en Klimaatgesprekken. Daarnaast prik ik regelmatig afval in mijn woonstad Rotterdam onder het motto dat een betere wereld bij jezelf begint. 

Nieuwsbrief