''Ik houd vooral van concrete projecten van de grond tillen waar een verschil wordt gemaakt ten behoeve van mensen, duurzaamheid en de economie.''

@InnovationQuarter

Vanaf 1 november 2019 werk ik met plezier bij InnovationQuarter als Senior Business Developer Energie. IQ leek mij een organisatie te zijn waar creativiteit en economische ontwikkeling samenkomen, waar de transitie naar een nieuwe economie in de DNA van de organisatie zit!

@Home

Ik ben getrouwd en heb twee superlieve kinderen waar ik ontzettend trots op ben. Thuis is het altijd druk met verschillende kinderactiviteiten, maar als er even wat rust is speel ik graag gitaar of lees ik de krant. Sporten houdt voor mij niet meer in dan af en toe zwemmen en tennissen of voetbal op de televisie kijken! Ik woonde 4 jaar in Schotland en heb toen enorm genoten van hill-walking en kamperen in de Highlands. In Nederland zijn er ook mooie landschappen om van te genieten, en ik probeer zoveel mogelijk mijn camera (oude Nikon D300 SLR) mee te nemen om mooie natuurfoto’s te maken.

@Work

Mijn carrière kenmerkt zich door mijn passie voor sustainable development. Het begon al met het schrijven van mijn Masters scriptie in 1999: the Valuation of Environmental Benefits of Scottish National Parks. Ik heb daarna in Londen ook nog ecologie (MSc) gestudeerd met het idee om economie en milieuwetenschappen dichter bij elkaar te brengen. In de loop van de tijd is mijn interesse in klimaatverandering gegroeid. Ik was zelfs aanwezig bij de UNFCCC COP bijeenkomsten in Buenos Aires en Copenhagen en werkte voor een NGO in Londen: Responding to Climate Change (RTCC). In Nederland heb ik me verdiept in de energie transitie toen ik bij Ecorys werkte en daarna bij het Havenbedrijf Rotterdam. Ik houd vooral van concrete projecten van de grond tillen waar een verschil wordt gemaakt ten behoeve van mensen, duurzaamheid en de economie.