"Doordat we als financiële afdeling nauw bij de projecten betrokken worden, zien we ook wat er allemaal gebeurt achter alle cijfers. Om deel uit te maken van zulke leuke en innovatieve projecten, dat geeft vooral extra energie. "

@InnovationQuarter

In april 2018 ben ik als Project Controller gestart bij InnovationQuarter. Een nieuwe functie binnen het bedrijf, aangezien we steeds meer aanvullende activiteiten hebben. Het leuke aan deze functie is dat bijna elk project weer anders is, zowel inhoudelijk als financieel. Doordat we als financiële afdeling nauw bij de projecten betrokken worden, zien we ook wat er allemaal gebeurt achter alle cijfers. Om deel uit te maken van zulke leuke en innovatieve projecten, dat geeft vooral extra energie.

@Home

Ik woon in Zoetermeer samen met mijn vriend en zoontje. Naast leuke uitstapjes met zijn drietjes, knijp ik er in mijn vrije tijd drie keer per week tussenuit voor wat me-time op het voetbalveld. Zolang ik nog mee kan komen met mijn steeds jonger wordende teamgenoten is dit een fijne uitlaatklep. Vakanties vieren wij graag in Spanje, waar wij vlakbij Valencia vrienden hebben wonen. Na een paar weken zon, paella en vrienden voelen wij ons weer zo goed als nieuw!

@Work

Als Project Controller ben ik graag betrokken bij de projecten. De cijfers en financiële status vind ik leuk en interessant, maar het wordt nog leuker als je ziet waarvoor je het allemaal doet. Ik denk graag mee over nieuwe oplossingen en bied een projectleider graag zo goed mogelijk ondersteuning. Zo kan iedereen doen waar hij of zij het beste in is. Daarnaast leer ik het liefst elke dag wat nieuws, zodat ik mezelf kan blijven ontwikkelen en zo van waarde kan zijn binnen elk project en organisatie.