Onegini

Onegini haalt € 5 mln. op voor internationale expansie

Fintech scale-up Onegini heeft een kapitaalinjectie ontvangen…

Visit The Netherlands during European Cyber Security Month 2019

In The Netherlands, October 2019 will be all about cyber security.…

InnovationQuarter en Stichting HEID investeren € 1,5 mln. in Dutch Security TechFund

Of het nu gaat om beveiliging van data of Internet-of-Things…

Bruisende Holland IT Security House en side event op Infosec 2019

‘Time to leave people.. time to leave!’ De beveiligers duwen…

Estonian CybExer announces expansion to the Netherlands at Infosec2019

CybExer, a cybersecurity company from Estonia is expanding its…

Turkey meets Holland, an IT business story in the making

On the 18th of April, the Invest in Holland IT Seminar took…

TerugblIQ 2018 / InnovationQuarter begeleidt recordaantal bedrijven bij vestiging in Zuid-Holland

InnovationQuarter was in 2018 betrokken bij 53 (buitenlandse) bedrijven die een nieuwe vestiging openden of bestaande activiteiten uitbreiden in Zuid-Holland. Onze regio trok vorig jaar met name hoogwaardig technologische bedrijven aan zoals het Chinese GenScript, Canadese Magnet Forensics en Amerikaanse GE Healthcare. De komende jaren zorgen deze 53 bedrijven samen voor ruim 1.100 banen en investeren ze 214 miljoen euro in de regio. Dit is het grootste aantal bedrijven in het vijfjarig bestaan van InnovationQuarter. In 2017 landden er 50 buitenlandse bedrijven met onze hulp.

Ties strengthened during inspiring and informative Dutch-Catalan Meetup

Last night, at the amazing venue of Cuatrecasas in Barcelona, we hosted the Dutch-Catalan Meetup, where we welcomed 80+ Dutch, Catalan and international guests. Dutch honorary consul Mr. Dirk Kremer opened the event with a speech in which he emphasized the strong eonomic ties between (West) Holland and Catalonia and business opportunities in both markets. After that, various great speakers inspired the audience with a discussion about the latest technology trends in artificial intelligence and (cyber)security.

X-Systems opent nieuw kantoor op HSD campus in Den Haag

X-Systems, een cybersecurity bedrijf met focus op beveiligingsoplossingen voor mobiel en Internet of Things, breidt uit naar de Haagse The Hague Security Delta Campus, nabij haar klanten en in het hart van het Nederlandse cybersecurity cluster. De verhuizing werd bekend gemaakt op het Holland Paviljoen op de eerste dag van het Mobile World Congress op 25 februari door Chris van Voorden, hoofd Foreign Investments bij InnovationQuarter.

Nieuwe stimulans voor Zuid-Hollandse innovaties

Provincie Zuid-Holland biedt meer innovatieve projecten de kans om gebruik te maken van de regeling cofinanciering EFRO Zuid-Holland. Daarnaast stelt de provincie middelen beschikbaar voor fieldlabs binnen de thema’s, verduurzaming van de procesindustrie, vertical farming, e-health, medische instrumenten en airport technologie binnen het operationele programma Kansen voor West II.

Meer buitenlandse bedrijven investeren in Nederland: 10.000 extra banen

372 buitenlandse bedrijven zoals Giant, Timberland en DAZN zorgden in 2018 voor 9.847 extra banen in Nederland. Samen waren deze bedrijven goed voor 2,85 miljard euro aan investeringen in onze economie. Deze banen en investeringen zijn binnengehaald door het collectief Invest in Holland dat bestaat uit de Netherlands Foreign Investment Agency (NFIA), het agentschap voor buitenlandse investeringen van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK), haar regionale partners (waaronder ook InnovationQuarter) en Nederland Distributie Land. Een jaar eerder, in 2017, investeerden 357 bedrijven 1,67 miljard euro in ons land.

Internationale Cybersecurity kalender 2019: Een kort overzicht van het komende jaar

Terugblikkend op de successen – onder andere Holland IT Security House op de IT-SA in Neurenberg – werpen we ook alvast een blik met u vooruit. Hieronder een overzicht van de internationale cybersecurity-activiteiten voor het komende jaar, waar InnovationQuarter bij betrokken is.

Hoe Zoetermeer zich ontwikkelt tot vestigingslocatie voor bedrijven, onderwijs en onderzoek rond IT

De Dutch Innovation Factory is het visitekaartje van Zoetermeer. Van oudsher heeft Zoetermeer een groot IT-cluster. Op het Dutch Innovation Park komen toegepaste innovaties binnen cyber security, big data, smart mobility en e-health & care samen. IT-bedrijven en ruim 700 IT-studenten van De Haagse Hogeschool en MBO Rijnland delen er kennis en werken samen. De ontwikkelingen in dit gebied zijn afgelopen jaar in een stroomversnelling gekomen.

Dutch Smart Solutions in het Holland IT Security House op de IT-SA

Samen met 8 Nederlandse Cybersecurity bedrijven stond InnovationQuarter afgelopen oktober in het Holland IT Security House op de IT-SA in Neurenberg, de grootste cybersecuritybeurs en -expo van Europa.

Cybersprint haalt € 2 mln. op in Series A investeringsronde om groei te versnellen

Het innovatieve cybersecuritybedrijf Cybersprint uit Den Haag heeft door middel van een tweede investeringronde € 2 mln. ontvangen. Dit geld wordt gebruikt voor het doorontwikkelen van de producten, het uitbreiden van het team en voor internationale groei. De investering is afkomstig van hoofdinvesteerder Vortex Capital Partners, KPN Ventures en eerdere investeerder InnovationQuarter. Dit maakt het snel groeiende bedrijf vandaag bekend.