Terug naar overzicht

Milgro is FD Gazelle 2017

Circulair ondernemer Milgro is door Het Financiële Dagblad (FD) uitgeroepen tot FD Gazelle 2017 en behoort daarmee tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Milgro neemt de award op 14 november a.s. in ontvangst tijdens de FD Gazellen prijsuitreiking voor de regio West-Nederland in Leiden.

Milgro-FD-Gazelle-2017-980x450px

De FD Gazellen Awards zijn een jaarlijks terugkerende prijs voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Om voor een award in aanmerking te komen moeten bedrijven onder andere een omzetgroei van minimaal 20% over een periode van drie jaar laten zien en dienen ze financieel gezond te zijn.

Wij zijn trots dat we deze prestigieuze ondernemersaward in ontvangst mogen nemen. Een mooie bevestiging dat steeds meer toonaangevende bedrijven kiezen voor onze next level aanpak voor afval- en grondstoffenmanagement ~ Ruud Hageman, CEO Milgro

Tijdens de prijsuitreikingen in de regio’s zijn gouden, zilveren en bronzen FD Gazellen te winnen voor de snelste groeiers. Milgro, een portfoliobedrijf van InnovationQuarter, dingt hiernaar mee in de categorie ‘omzetklasse groot’, met als belangrijkste criterium een omzet van meer € 10 mln. in het eerste jaar van de driejaars referentieperiode. Bij de FD Gazelle Finale in december 2017 worden de landelijke prijzen toegekend, evenals prijzen voor aanstormend en internationaal opererend talent en de allersnelste groeier van 2017.

milgro-is-fd-gazelle-2017-980x450

“Wij zijn trots dat we – in het jaar waarin Milgro 25 jaar bestaat – deze prestigieuze ondernemersaward in ontvangst mogen nemen. Een mooie bevestiging dat steeds meer toonaangevende bedrijven kiezen voor onze next level aanpak voor afval- en grondstoffenmanagement. Maar uiteindelijk is het vooral een compliment aan ons fantastische team van medewerkers. Mede door hun gedrevenheid, inzet en vakmanschap is onze groeistrategie succesvol. En we zijn vol vertrouwen dat de groei in de komende jaren verder zal versnellen”, aldus Ruud Hageman, CEO Milgro.

Bron / Milgro