Terug naar overzicht

Ben jij op zoek naar een inhoudelijke en organisatorische baan met veel verantwoordelijkheid als management assistent? Zou jij je willen bezighouden met het organiseren en ondersteunen van persbijeenkomsten, vergaderingen en events? Lijkt het je leuk om de linking pin te zijn tussen verschillende teams en contact te hebben met Zuid-Hollandse innovatieve bedrijven? Wij hebben een vacature beschikbaar als Management Assistent Investeren.

Over InnovationQuarter

InnovationQuarter is dé regionale ontwikkelingsmaatschappij voor Zuid-Holland. Sinds 2014 werken wij aan strategische, economische en maatschappelijke ImpaQt voor Zuid-Holland. Dit doen we door:

  • samenwerking te organiseren tussen ondernemers, kennisinstellingen en de overheid om nieuwe business te realiseren (Innoveren),
  • vernieuwende en snelgroeiende bedrijven te financieren (Investeren),
  • buitenlandse bedrijven te helpen bij het vestigen in Zuid-Holland en Zuid-Hollandse bedrijven te helpen bij het ondernemen in het buitenland (Internationaliseren).

InnovationQuarter

Business unit Investeren

De business unit Investeren investeert in veelbelovende innovatieve bedrijven in Zuid-Holland in alle levensfasen van de onderneming. Samen met partners bouwen we aan ecosystemen waar ondernemers en investeerders elkaar ontmoeten en ondernemers toegang krijgen tot kapitaal. De inbreng gaat verder dan alleen het verstrekken van kapitaal: ook na de transactie voelen wij ons medeverantwoordelijk voor het behalen van financieel- en maatschappelijk succes. Wij zijn per direct op zoek naar een management assistent. In deze functie bied je ondersteuning aan het Hoofd Investeren en twee investeringsteams van vier tot acht medewerkers.

Management Assistent Investeren

Zo ziet jouw werk er uit

Je voornaamste taak is om de ondersteuning te bieden in het investeringsproces en de coördinatie op je te nemen op de interne processen en het najagen van acties. Je hebt een proactieve houding en bent benaderbaar voor je collega’s. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat alles bij de teams goed verzorgd is. Je werkt nauw samen met je collega Management Assistenten en werkt op het secretariaat of op een van de flexplekken in ons kantoor in het WTC in Den Haag of het CIC in Rotterdam.

Jouw werkzaamheden bestaan uit: het organiseren en coördineren van persbijeenkomsten en evenementen; het organiseren en voorbereiden van vergaderingen; complex agendabeheer; het notuleren van de vergadering en het najagen van de actiepunten; het controleren en bewaken van processen en procedures; ad hoc werkzaamheden binnen de organisatie; het ontvangen van gasten het representatief houden van het kantoor en je bent de linking pin tussen de teams en de diverse stafafdelingen.

Wat vragen we van jou?

Je bent ambitieus en gedreven om een verschil te maken met jouw analyses en werkt zowel goed in een team als alleen. Daarnaast beschik je over:

  • hbo-werkniveau en hbo-denkniveau;
  • je bent proactief, hands-on en integer;
  • je bent organisatorisch sterk;
  • je hebt ervaring in een soortgelijke functie;
  • en je beheerst de Nederlandse taal vloeiend.

Ons aanbod

InnovationQuarter wenst een organisatie te zijn waar iedereen zich thuis voelt en zichzelf kan zijn: in een inclusief werkklimaat.

Onze organisatie telt ongeveer 80 betrokken professionals. Zelfstandigheid, initiatief, betrokkenheid en samenwerken zijn voor ons erg belangrijk. We gedragen ons professioneel en tegelijk als een kleine, platte organisatie. Zo vertelt iedere maandag tijdens onze wekelijkse IQ-lunch een collega over zijn of haar werk en steken we allemaal de handen uit de mouwen in voorbereiding van en tijdens het IQJaarevent.

Wie wil eet met elkaar aan de lunchtafel en neemt deel aan de vrijdagmiddagborrels. Collega’s organiseren regelmatig activiteiten zoals een spelletjesavond, karten en deelname aan de Leidse Singelloop. Geen verplichting, wel erg gezellig. Omdat we het belangrijk vinden dat jij je goed en fit voelt, kun je bij ons gratis deelnemen aan bootcamp- en yogalessen.

Een werkweek bij InnovationQuarter bedraagt 40 uur. Parttime werken is mogelijk met een ondergrens van 32 uur. Wij bieden je een passend salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse of vragen?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Het sollicitatieproces verloopt via ImpressiveGreenApple. Solliciteer hier en voeg jouw CV en motivatiebrief toe. Sluit dit voldoende aan, dan word je uitgenodigd voor een gesprek bij ImpressiveGreenApple op kantoor. Zien zij een match? Dan volgt er nog één gesprek bij InnovationQuarter. Hierna volgt een afrondend gesprek over o.a. de arbeidsvoorwaarden.

Vragen kunnen gesteld worden aan Jessica Wijnia van ImpressiveGreenApple (070 – 416 83 83).

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.