Terug naar overzicht

Maak kennis met het Business Innovation Program Food op 7 juli 2021

Is jouw bedrijf actief in de agrofoodsector en zie je kansen om meer waarde te halen uit grondstoffen door nieuwe toepassingen of door efficiëntere inzet? Meld je dan aan voor de kennismakingsworkshop van het Business Innovation Program Food op 7 juli 2021 van 10:00 tot 11:00 uur (online) en ontdek of het programma iets voor jou is.

Tijdens het Business Innovation Program Food dat start op 8 september begeleiden we je in 10 modules om je ideeën scherp te krijgen. Ook ontdek je hoe je deze vertaalt tot concrete businesscases voor je bedrijf. Deelname staat open voor bedrijven in de land- en tuinbouw, voedselverwerkende industrie, technologische bedrijven en logistieke dienstverleners.

Meedoen met het programma?

Neem contact op met Anne-Claire van Altvorst.

Samenwerkingspartners

Dit programma past binnen het landelijk initiatief Voedselwaarde van de gezamenlijke Regionale Ontwikkelings Maatschappijen (ROMs): LIOF, NOM, InnovationQuarter, Horizon, Oost NL, ROM Regio Utrecht, Impuls Zeeland, Ontwikkelingsbedrijf NHN en BOM in samenwerking met de Stichting Samen Tegen Voedselverspilling, Invest-NL en Rabobank.

 

Over InnovationQuarter

InnovationQuarter is de regionale ontwikkelingsmaatschappij voor Zuid-Holland. Het investeert in innovatieve, snelgroeiende lokale ondernemingen en helpt transnationale bedrijven om zich te vestigen en ontwikkelen in dit unieke deltagebied. Als lifecyclefinancier financiert InnovationQuarter bedrijven in verschillende stadia van hun bedrijfsgroei en haalt het investeringen uit vier fondsen: IQCapital, UNIIQ, ENERGIIQ en het Energietransitiefonds Rotterdam.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Neem gerust contact met ons op.

Anne-Claire van Altvorst

Senior Venture Developer