Terug naar overzicht

Leo Brand nieuwe commissaris InnovationQuarter

De aandeelhouders van InnovationQuarter, de regionale ontwikkelingsmaatschappij van Zuid-Holland, hebben ingestemd met de benoeming van Leo Brand tot lid van de Raad van Commissarissen.

Leo Brand nieuwe commissaris InnovationQuarter

Leo Brand is CIO van Vopak, ‘s werelds grootste onafhankelijke tankopslagbedrijf. Binnen Vopak is Leo onder andere verantwoordelijk voor de digitale transformatie en innovatie. Hij is voorheen  werkzaam geweest bij KLM en bij AT Kearney, was mede-oprichter van zowel een consultancy firm Cell Strategy als ook de eerste publieke WiFi-provider van Europa Megabeam dat later verkocht is aan Swisscom Hospitality AG. Van 2007 tot 2014 was Leo de CEO van Swisscom Hospitality AG.

“Met zijn kennis van de nieuwste technologieën en de kansen en uitdagingen die dit biedt voor bestaande business modellen, is Leo Brand een absolute aanwinst voor InnovationQuarter. Daarnaast beschikt hij over een zeer uitgebreid netwerk en heeft hij een heldere visie voor de privaat-publieke context waarin InnovationQuarter opereert”, aldus voorzitter RvC Arie Verberk.

Leo Brand geeft aan: “Zuid Holland is een unieke regio met zeer veel potentie, niet alleen op het gebied van kenniscentra en van economie maar ook op het gebied van verduurzaaming. Juist in deze regio kunnen innovaties het verschil maken.”