Zuid-Holland is dé ideale landingsplaats voor (inter)nationale bedrijven die willen groeien. Wereldwijd profileren wij onze regio en leggen contact met ondernemers die bij ons innovatieve ecosysteem passen. Wij assisteren bij vestiging, verhuizing en/of uitbreiding in de regio. Van startups tot multinationals, van R&D-faciliteiten tot marketing- & saleskantoren. InnovationQuarter is partner van Invest in Holland.

Wij werven proactief

InnovationQuarter is specialist in het aantrekken, ondersteunen en huisvesten van buitenlandse ondernemingen. Wij werven op een proactieve manier bedrijven, die onze regionale speerpuntsectoren kunnen versterken. Daarnaast begeleiden wij ook Nederlandse ondernemingen bij vestiging in deze regio. Waarom Zuid-Holland? De aanwezigheid van kennis, talent en gunstige bedrijfslocaties maken deze regio tot een ideale landingsplaats voor bedrijven die willen doorgroeien.

Vraag maar raak

Voor bedrijven met vestigingsplannen in Zuid-Holland zijn wij hét aanspreekpunt en dé vraagbaak: kosteloos, onafhankelijk en confidentieel. Wij ondersteunen ondernemers op maat bij alles wat bij het vestigen in deze regio komt kijken, zoals het zoeken naar de juiste partners, personeel en huisvesting, introductie bij zakelijke contacten en kennisinstellingen, en advies over de opzet van de juiste juridische en belastingstructuur. Kortom: InnovationQuarter is een one-stop-shop.

En na het vestigen?

Wij zetten ons proactief in voor de ondernemingen die zich in de regio hebben gevestigd. Zij zorgen voor een sterke economische impuls. Wij introduceren de ondernemers in onze (inter)nationale en regionale netwerken. Ons Foreign Investments team werkt daarbij samen met diverse regiopartners. Via ons Investor Relations Program bieden wij altijd nazorg. Wij zijn en blijven dus ook na vestiging aanspreekpunt en vraagbaak. Ook hier voert maatwerk de boventoon.

Vestigen: stap voor stap

01 /

Intake: kom kennismaken

Wij maken graag persoonlijk kennis met u en uw onderneming en zijn benieuwd wat uw bedrijf doet, waarnaar u op zoek bent en hoe wij daarbij kunnen helpen. Op basis daarvan kunnen wij u informatie op maat over de regio en het Zuid-Hollandse innovatieve ecosysteem verstrekken.

02 /

Informatie: alles over de regio

Als dé vraagbaak op het gebied van vestiging in Zuid-Holland helpen wij bij al uw vragen. Daarnaast zijn wij uw schakel naar relevante netwerkcontacten. Contacten leggen wij dan ook graag, zodat uw onderneming alvast wordt geïntroduceerd aan bijvoorbeeld potentiële zakenpartners, adviseurs of andere belangrijke partijen. Ziet u voor uw bedrijf genoeg kansen in de regio? Dan nodigen wij u graag uit voor een bezoek.

03 /

Bezoek: in de regio

Ons Visiting Program is een introductieprogramma op maat voor uw onderneming met vestigingsplannen. We bezoeken samen locaties, introduceren uw bedrijf bij relevante ondernemingen en kennisinstellingen, en bezoeken dienstverleners die u kunnen helpen bij vestiging, bijvoorbeeld een notaris of fiscaal adviseur.

04 /

Vestigen: altijd begeleid

Het vestigen van een nieuwe ‘branche’ of het verhuizen van uw bedrijf kan veel tijd in beslag nemen. Wij doen er alles aan om u in dit proces te ondersteunen: van de juridische structuur van uw bedrijf tot de opening van een bankrekening. Dit doen wij door middel van betrouwbare en persoonlijke begeleiding, en met inzet van een netwerk van betrouwbare partners. Na vestiging volgt altijd nazorg: via ons Investor Relations Program bieden wij u volledige service.

Vestiging, verhuizing en/of uitbreiding in de regio, dit is wat wij doen

Nieuws

National Geographic / This Tiny Country Feeds the World

The Netherlands has become an agricultural giant by showing …

Startupgezant Constantijn van Oranje zet werk StartupDelta voort

De minister van Economische Zaken Henk Kamp heeft Constantij…

Zuid-Hollandse economie groeit bovengemiddeld

Zuid-Holland presteert economisch met een groei van 2,6% in …

Agenda

Deadline Firmhouse Venture Lab @ Rotterdam
21 sep 2017

Are you running an innovation project in…

StartupFest Europe @ The Netherlands
25 sep 2017

Startups can change the world. And they …

Cyber Security Week 2017 @ The Hague
25 sep 2017

From 25-29 September 2017 the second Cyb…

Meer weten?

Overweegt u Zuid-Holland als vestigingslocatie? Ons Foreign Investments team helpt u graag verder op weg.

529
  • Lisa Pieters
  • Management Assistent Foreign Investments

Blijf op de hoogte

Interesse in het actuele (innovatie)nieuws uit Zuid-Holland? In de InnovationQuarter nieuwsbrief zetten wij onze nieuwste investeringen, initiatieven voor samenwerking en recent in de regio gevestigde bedrijven op een rij.
Schrijf u nu in!