Zuid-Holland is dé ideale landingsplaats voor (inter)nationale bedrijven die willen groeien. Wereldwijd profileren wij onze regio en leggen contact met ondernemers die bij ons innovatieve ecosysteem passen. Wij assisteren bij vestiging, verhuizing en/of uitbreiding in de regio. Van startups tot multinationals, van R&D-faciliteiten tot marketing- & saleskantoren. InnovationQuarter is partner van Invest in Holland.

Wij werven proactief

InnovationQuarter is specialist in het aantrekken, ondersteunen en huisvesten van buitenlandse ondernemingen. Wij werven op een proactieve manier bedrijven, die onze regionale speerpuntsectoren kunnen versterken. Daarnaast begeleiden wij ook Nederlandse ondernemingen bij vestiging in deze regio. Waarom Zuid-Holland? De aanwezigheid van kennis, talent en gunstige bedrijfslocaties maken deze regio tot een ideale landingsplaats voor bedrijven die willen doorgroeien.

Vraag maar raak

Voor bedrijven met vestigingsplannen in Zuid-Holland zijn wij hét aanspreekpunt en dé vraagbaak: kosteloos, onafhankelijk en confidentieel. Wij ondersteunen ondernemers op maat bij alles wat bij het vestigen in deze regio komt kijken, zoals het zoeken naar de juiste partners, personeel en huisvesting, introductie bij zakelijke contacten en kennisinstellingen, en advies over de opzet van de juiste juridische en belastingstructuur. Kortom: InnovationQuarter is een one-stop-shop.

En na het vestigen?

Wij zetten ons proactief in voor de ondernemingen die zich in de regio hebben gevestigd. Zij zorgen voor een sterke economische impuls. Wij introduceren de ondernemers in onze (inter)nationale en regionale netwerken. Ons Foreign Investments team werkt daarbij samen met diverse regiopartners. Via ons Investor Relations Program bieden wij altijd nazorg. Wij zijn en blijven dus ook na vestiging aanspreekpunt en vraagbaak. Ook hier voert maatwerk de boventoon.

Vestigen: stap voor stap

01 /

Intake: kom kennismaken

Wij maken graag persoonlijk kennis met u en uw onderneming en zijn benieuwd wat uw bedrijf doet, waarnaar u op zoek bent en hoe wij daarbij kunnen helpen. Op basis daarvan kunnen wij u informatie op maat over de regio en het Zuid-Hollandse innovatieve ecosysteem verstrekken.

02 /

Informatie: alles over de regio

Als dé vraagbaak op het gebied van vestiging in Zuid-Holland helpen wij bij al uw vragen. Daarnaast zijn wij uw schakel naar relevante netwerkcontacten. Contacten leggen wij dan ook graag, zodat uw onderneming alvast wordt geïntroduceerd aan bijvoorbeeld potentiële zakenpartners, adviseurs of andere belangrijke partijen. Ziet u voor uw bedrijf genoeg kansen in de regio? Dan nodigen wij u graag uit voor een bezoek.

03 /

Bezoek: in de regio

Ons Visiting Program is een introductieprogramma op maat voor uw onderneming met vestigingsplannen. We bezoeken samen locaties, introduceren uw bedrijf bij relevante ondernemingen en kennisinstellingen, en bezoeken dienstverleners die u kunnen helpen bij vestiging, bijvoorbeeld een notaris of fiscaal adviseur.

04 /

Vestigen: altijd begeleid

Het vestigen van een nieuwe ‘branche’ of het verhuizen van uw bedrijf kan veel tijd in beslag nemen. Wij doen er alles aan om u in dit proces te ondersteunen: van de juridische structuur van uw bedrijf tot de opening van een bankrekening. Dit doen wij door middel van betrouwbare en persoonlijke begeleiding, en met inzet van een netwerk van betrouwbare partners. Na vestiging volgt altijd nazorg: via ons Investor Relations Program bieden wij u volledige service.

Vestiging, verhuizing en/of uitbreiding in de regio, dit is wat wij doen

Nieuws

TerugblIQ 2018 / InnovationQuarter begeleidt recordaantal bedrijven bij vestiging in Zuid-Holland

InnovationQuarter was in 2018 betrokken bij 53 (buitenlandse…

Ties strengthened during inspiring and informative Dutch-Catalan Meetup

Last night, at the amazing venue of Cuatrecasas in Barcelona…

X-Systems opent nieuw kantoor op HSD campus in Den Haag

X-Systems, een cybersecurity bedrijf met focus op beveiligin…

Agenda

Terug- en VooruitblIQ @ Den Haag
25 mrt 2019

Aan welke projecten werkt InnovationQuar…

Sino-Dutch Economic Cooperation Forum (SDECF)
29 mrt 2019

The prestigious Sino-Dutch business even…

Global Investor Forum
17 apr 2019

US entrepreneurs and investors in the li…

Meer weten?

Overweegt u Zuid-Holland als vestigingslocatie? Ons Foreign Investments team helpt u graag verder op weg.

529
  • Lisa Pieters
  • Management Assistent Foreign Investments

Blijf op de hoogte

Interesse in het actuele (innovatie)nieuws uit Zuid-Holland? In de InnovationQuarter nieuwsbrief zetten wij onze nieuwste investeringen, initiatieven voor samenwerking en recent in de regio gevestigde bedrijven op een rij.
Schrijf u nu in!