Veel innovatieve bedrijven maken onderdeel uit van internationale technologie- en handelsketens of moeten die stap zetten om concurrerend te blijven. Het is niet altijd makkelijk voor ondernemers om hun bedrijf op eigen kracht te positioneren op buitenlandse markten. Daarom helpen wij graag met kennis, netwerken en diverse internationaliseringsactiviteiten naar geselecteerde regio’s die bij uitstek grote kansen bieden voor Zuid-Hollandse bedrijven.

Spin in het web

Vanuit onze positie in de innovatieclusters in Zuid-Holland hebben wij intensief contact met ondernemers. Uit eerste hand horen wij over hun uitdagingen bij het internationaal zaken doen. Met collectieven van ondernemers en gedeelde ambitie creëren we business- en innovatiekansen over de grens, gebruikmakend van onze internationale netwerken.

Collectief maatwerk

Onze dienstverlening richt zich op groepen innovatieve bedrijven binnen onze speerpuntclusters. Wij verbinden deze bedrijven actief met de voor hen meest kansrijke internationale markten. Uitgangspunt hierbij is een kleinschalige groepsgewijze aanpak, gericht op het aangaan van meerjarige verbindingen met geselecteerde markten.

Vind de juiste weg

Naast onze eigen activiteiten vervullen wij op het gebied van internationaliseren een brugfunctie richting complementair werkende partnerorganisaties zoals de Kamer van Koophandel en RVO. Deze organisaties bezitten uitgebreide kennis rondom internationalisering en ondersteunen ondernemers bij hun plannen om internationaal zaken te doen.

Internationaliseren, dit is wat wij doen

Nieuws

Aanjager van regionale innovatie: interview met Rinke Zonneveld

Holtrop Ravesloot was in 2013 betrokken bij de werving van R…

Regiomonitor Zuid-Holland 2017, economie in transitie

Leidt het herstel van de economie ook tot het aantrekken van…

InnovationQuarter investeert in innovaties voor Greenport-sector

Regionale ontwikkelingsmaatschappij InnovationQuarter invest…

Agenda

Cyber Security Week 2017 @ The Hague
25 sep 2017

From 25-29 September 2017 the second Cyb…

Ondernemersreis GITEX 2017 @ Dubai
08 okt 2017

InnovationQuarter en Amsterdam Trade org…

Meer weten?

Zoekt u zakelijke kansen over de grens? Ons team helpt u graag verder internationaal op weg.

519
  • Martijn Schol
  • Programma Manager Internationaliseren

Blijf op de hoogte

Wilt u de InnovationQuarter nieuwsbrief ontvangen? Blijf op de hoogte van het actuele (innovatie)nieuws uit Zuid-Holland. Schrijf u nu in!