Datum2/2019
PlaatsRotterdam
SectorLife Sciences & Health
FondsInnovationQuarter Capital
Websitelequest.nl

LeQuest

LeQuest ontwikkelt en levert online e-learning software trainingen voor het gebruik van (complexe) medische apparatuur, zoals bv MRI scanners. De medische staf kan haar vaardigheden trainen en up to-date-houden en gecertificeerd worden voor het gebruik van apparatuur. De Medical Device Manufacturer levert en verkoopt de (verplichte) training mee met de apparatuur aan de zorginstellingen.

Hoe het werkt

Als een zorginstelling medische apparatuur besteld kan het bedienend personeel nu met behulp van specifieke software simulatieprogramma’s alvast de bediening van de nieuwe apparatuur trainen en zo vaak herhalen als wenselijk. Deze geavanceerde simulaties helpen het medisch personeel helpen om zichzelf continue te blijven trainen in het gebruik van de apparaten. Dit is de moderne verbeterde versie van een éénmalig training in een klasje bij aflevering van de apparatuur.

Bij de verkoop van de apparatuur wordt de levering van een aantal software licenties voor de trainingen mee verkocht aan het ziekenhuis.

Samenwerking

LeQuest werkt samen met de grote wereldwijde Medical Device Manufactorers: Philips Health Care, Siemens, GE Health Care, Medtronic.

LeQuest is Rotterdams bedrijf en een wereldwijde multi-vendor training specialist.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Neem gerust contact met ons op.

Nieuwsbrief