Terug naar overzicht

IQ COL blog met Hajo van Beijma van SingularityU

Vertel eens over jullie bedrijf

SingularityU is gevestigd in Noordwijk en helpt organisaties in transitie met leiderschapsprogramma’s op het gebied van technologie en de impact van technologie op hun businessmodel en organisatie.

En wie ben jij?

Mijn naam is Hajo van Beijma. Ik ben COO van SingularityU in de Benelux.

Wat was de eerst merkbare impact van Covid19?

Op 29 januari waren wij bij een klant in Brussel die 50% van zijn business heeft in China. Op de terugweg naar Nederland werden we ons er snel van bewust dat Covid-19 dan nog niet in Nederland mocht zijn gesignaleerd, maar dat de impact voor klanten van ons erg snel zou kunnen gaan en onze prognoses voor 2020 flink in gevaar zou kunnen brengen.

Waarom heb je gekozen voor COL?

Wij zochten sinds de uitbraak van Covid-19 specifiek naar cash-flow financiering. Na overleg met Techleap leek de COL regeling het meest van toepassing op ons. Wij zijn erg tevreden over het proces, communicatie en afhandeling van de COL.

Waar wordt de toegekende lening in eerste instantie voor gebruikt?

Cash-flow financiering voor komende 3 maanden om te zorgen dat we offline en online geplande programma’s voor na de zomer goed kunnen uitvoeren ook al hebben we in die periode minder inkomende cash.

Heb je nog tips voor andere ondernemers?

Overleg goed welke Covid-19 regeling goed bij je past en leer van andere ondernemers. De rol van Techleap en andere organisaties kan hierin erg helpen.