Terug naar overzicht

Internationale Cybersecurity kalender 2019: Een kort overzicht van het komende jaar

Terugblikkend op de successen – onder andere Holland IT Security House op de IT-SA in Neurenberg – werpen we ook alvast een blik met u vooruit. Hieronder een overzicht van de internationale cybersecurity-activiteiten voor het komende jaar, waar InnovationQuarter bij betrokken is.

Innovatie- en businessmissie ‘Secure and Digital Industry 4.0’ aan Beieren | 12 – 14 maart

Industrie 4.0 is de focus van de IPEC in Neurenberg. Aan bod komen zogenaamde edge-analytics en machine-analytics. Naast een keynote over Cybersecurity zal er aandacht besteed worden aan AI, cloud applicaties en Digital Twins. Deze beurs is vooral interessant voor Cybersecurity bedrijven die actief zijn in het industriële domein, of voor automatiseerders, software developers en dienstverleners voor de industrie.

InnovationQuarter is voornemens om aansluitend op de IPEC een Duits-Nederlands forum over Cybersecurity voor Smart Industry te organiseren in samenwerking met het Sicherheitznetzwerk München. Dit forum biedt cybersecurity-experts in de maakindustrie de gelegenheid om kennis te delen met ondernemers. Daarop volgen matchmaking-sessies en een bedrijfsbezoek.

Naast Sicherheitznetzwerk München wordt ook samengewerkt met het Nederlands Consulaat in München, met de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) en bureau Smart Industry.

Meer weten over deze missie? Klik svp hier.

Innovatiemissie Cybersecurity RSA San Francisco – Georganiseerd door RVO | 4 – 8 maart

De mogelijkheden in de Verenigde Staten verkennen? Ga mee op innovatiemissie naar de RSA expo in Californië. Tijdens de missie kunt u deelnemen aan de RSA conferentie en worden er om de conferentie heen bedrijfsbezoeken georganiseerd. Doel is het opzetten van samenwerkingen, het verkennen van de markt en het profileren van de Nederlandse expertise op cybersecurity-gebied.

Klik hier voor meer informatie en aanmelding!

Global Epic World Wide Soft Landing programs (year round)

Een proefperiode meedraaien in de internationale markt? Die kans biedt het Global EPIC Softlanding programma. Met relatief weinig risico en tegen vrij lage kosten kan uw bedrijf nieuwe internationale markten betreden en toegang krijgen tot nieuwe middelen, netwerken, partners, etc.. De volgende regio’s behoren tot het Global EPIC ecosysteem:

Taiwan

Nederland

Polen

Verenigd Koninkrijk (2x)

Canada (3x)

VS

Klik hier voor meer informatie of neem contact op met Martijn van Hoogenhuijze.

Infosecurity London 2019 | 3 – 7 juni

Met ondersteuning van RVO en de Nederlandse ambassade in Londen, organiseert InnovationQuarter volgend jaar een Holland IT Security House op de Infosecurity in Londen. Al 7 ondernemers hebben zich aangemeld, bent u de 8e?

Meld u snel aan!

IT-SA 2019 | 7 – 10 oktober (Infosessie voor IT-SA 2019 op 29 januari)

Net als vorig jaar, bereidt InnovationQuarter samen met haar partners opnieuw een collectieve beursdeelname voor aan de IT-SA 2019. We willen in januari graag het animo peilen voor deze beursdeelname en u vooral uitnodigen om input te geven. Samen geven we zo de stand en randprogramma optimaal vorm.

Op 29 januari organiseren wij een vrijblijvende infosessie. Aanmelden kan hier.