Terug naar overzicht

InnovationQuarter blijft in Den Haag

Vandaag, 8 oktober, heeft de regionale ontwikkelingsmaatschappij voor Zuid-Holland InnovationQuarter haar huurcontract met het WTC The Hague met 5 jaar verlengd. De huurverlenging werd feestelijk ondertekend door Rinke Zonneveld (directeur InnovationQuarter) en Eveline Steenbergen (directeur WTC The Hague) in aanwezigheid van wethouder Saskia Bruines (Onderwijs, Kenniseconomie, Onderwijs).

InnovationQuarter verlengt huurcontract in WTC The Hague

Sinds de start van de organisatie op 1 januari 2014 is InnovationQuarter gevestigd in het WTC. Kende de organisatie aanvankelijk een omvang van zo’n twintig personen, inmiddels zijn circa 70 mensen werkzaak voor InnovationQuarter. Dit is mede de reden dat InnovationQuarter sinds september 2016 ook een kantoor heeft in het Groothandelsgebouw in Rotterdam.

“Onze mensen zijn actief in heel Zuid-Holland en zullen ook vaak werken vanuit bijvoorbeeld Leiden, Delft of Rotterdam. Juist dan is het fijn om een kantoor te hebben dat echt voelt als thuis”, aldus Rinke Zonneveld. “Met zijn professionele uitstraling, goede voorzieningen en prima bereikbaarheid met openbaar vervoer en over de weg is het WTC The Hague voor ons dat thuis”.