Terug naar overzicht

Globaliser Cybersecurity: een programma gericht op scale-ups voor internationaal ondernemen

Vanaf half mei start InnovationQuarter voor het eerst een intensief 12-weeks internationaliseringsprogramma specifiek voor cybersecurityondernemers. Dit programma, de Globaliser Cybersecurity, is een 12-weeks acceleratie traject speciaal ontwikkeld door DutchBasecamp om internationaliserende scale-ups alle ins-en-outs bij te brengen op het gebied van internationaal schalen. De Globaliser is samen met ervaren topondernemers samengesteld. Na afloop van het programma zullen alle deelnemers een gevalideerde doelmarkt, een internationale strategie en een financieel plan hebben om succesvol internationaal te schalen.

Globaliser Cybersecurity

Internationalisering is voor Nederlandse bedrijven van groot belang. Met ruim 17 miljoen mensen is de markt in Nederland beperkt en is internationaal zakendoen, met name voor bedrijven met specifieke kennis of schaalbare producten, verstandig om de internationale concurrentie aan te kunnen. Ook in deze bijzondere tijden, of misschien juist, kiezen bedrijven ervoor om hun strategieën aan te scherpen en focus aan te brengen in hun groei.

Met een gevarieerde groep van acht bedrijven, waarbij sommige al buitenlandse kantoren hebben en andere aan het begin van hun internationaliseringsambities staan, zullen de plenaire sessies op de HSD campus plaatsvinden. De bedrijven BusinessForensicsCompumatica, Easy2audit, Guardian360, Hudson CybertecOneginiSecretHub en P-X Systems zullen deelnemen aan deze editie.

De Globaliser Cybersecurity is mede mogelijk gemaakt door The Hague Security Delta, de Gemeente Den Haag, RVO en de Provincie Zuid-Holland.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Neem gerust contact met ons op.