Terug naar overzicht

Gerbert van der Wal vertrekt bij InnovationQuarter

Per 1 september aanstaande zal Gerbert van der Wal vertrekken als manager Business Development bij InnovationQuarter. In de afgelopen 4 ½ jaar heeft Gerbert gebouwd aan een team van circa 25 professionals die dagelijks bezig zijn met het aanjagen en realiseren van nieuwe samenwerkingsverbanden tussen innovatieve ondernemers, kennisinstellingen en overheden. Kenmerkend voor de werkwijze van Business Development en Gerbert is het leggen van actieve verbindingen tussen verschillende sectoren zoals hightech, cleantech, life sciences & health en horticulture.

Innovation Quarter Jaarevent 2019 | Maandag 24 juni 2019 | © verkijk.nl

“Ik heb met veel plezier meegebouwd aan InnovationQuarter. Ik ben een bouwer en verlaat het huis niet voordat het staat en de lichtschakelaars werken. Maar nu het staat, wordt het ook weer tijd om nieuw, onontgonnen terrein te ontdekken. Op dat punt ben ik nu aangekomen. Ik zie uit naar nieuwe plekken waar gebouwd moet worden, waar ik mijn steentje kan bijdragen en mijn eigen ondernemerschap kan toevoegen. Dat kan op veel plekken. Maar graag altijd daar waar veranderopgaven complex zijn en er maatschappelijk toe doen”, aldus Gerbert van der Wal.

“Wij zijn Gerbert zeer erkentelijk voor zijn bijdrage en inzet de afgelopen jaren. Met zijn brede achtergrond als programmamanager bij de Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij, eerste directeur van Impuls Zeeland en manager Regionale Ontwikkeling bij ERAC heeft Gerbert ons business development-team verder geprofessionaliseerd en meer focus gegeven. Vooral de wijze waarop Gerbert altijd oog had voor de menselijke maat en de integrale organisatieontwikkeling wordt zeer gewaardeerd. Wij wensen Gerbert dan ook heel veel succes bij zijn komende uitdagingen,” aldus Rinke Zonneveld (algemeen directeur InnovationQuarter).

Per 1 juli jongstleden heeft InnovationQuarter een beperkte interne organisatiewijziging doorgevoerd. De huidige taken van het team Business Development, de uitvoering van de Roadmap Next Economy en het Zuid-Hollands Investeringsplatform worden samengebracht in de nieuwe business unit Innoveren. Als gevolg van het vertrek van Gerbert gaat InnovationQuarter dus op zoek naar een nieuw hoofd Innoveren. InnovationQuarter zal hierbij begeleid worden door Ebbinge Executive Search.

 

Wilt u meer weten?

Neem gerust contact met ons op.

Nieuwsbrief