Terug naar overzicht

Interesse om bij een startup of scale-up te werken? InnovationQuarter heeft via haar drie investeringsfondsen in meer dan 50 bedrijven geïnvesteerd. Dit zijn een aantal van de meest vooruitstrevende bedrijven van Zuid-Holland! Regelmatig zoeken deze bedrijven naar mensen om hun groeiplannen te realiseren.

InnovationQuarter Talent Pool

De portfoliobedrijven van InnovationQuarter doen mee aan het delen van talent in een Talent Pool. Deze tool, ontwikkelt door het bedrijf Sompani, heeft als doel om een betere match te maken tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt voor startups en scale-ups, en om talent in de regio te matchen aan bedrijven.

Door op onderstaande link te klikken kan je je CV achterlaten in de InnovationQuarter Talent Pool. Een algoritme zal dan jouw CV analyseren en matchen aan geschikte vacatures bij ons portfolio. Bij een potentiële match wordt jouw CV bekeken door de HR-manager van het portfoliobedrijf en wordt er via het platform contact opgenomen. Als er nieuwe vacatures op het platform worden geplaatst, wordt er automatisch gezocht naar een match.

Een kleine selectie van beschikbare vacatures:

  • Software Engineers voor vele verschillende talen.
  • Business Developers (vaak sectorspecifiek)
  • Marketing specialisten
  • Office managers

Dus heb je interesse om bij een van onze portfoliobedrijven aan de slag te gaan?

Klik hier om je CV achter te laten in de InnovationQuarter Talent Pool.