Terug naar overzicht

Francis Quint gaat investeringstak Rabobank leiden

Per 1 november gaat Francis Quint InnovationQuarter verlaten en wordt ze als Global Head Corporate Investments wereldwijd verantwoordelijk voor de private equity activiteiten van de Rabobank.

Francis Quint

Afgelopen vijfenhalf jaar is Francis als hoofd Capital binnen InnovationQuarter verantwoordelijk geweest voor alle investeringsactiviteiten. Als fondsmanager IQCapital bouwde ze dit fonds op en uit tot één van de meest actieve investeringsfondsen van Nederland met inmiddels 37 bedrijven in portfolio. Daarnaast heeft InnovationQuarter de afgelopen jaren de fondsen UNIIQ en ENERGIIQ in beheer genomen en is zij mede-initiatiefnemer geweest van het Dutch Security Tech Fund en Fundright (gericht op meer diversiteit binnen fondsen en de portfoliobedrijven). Mede dankzij de inspanningen van Francis vonden in 2018 voor het eerst de meeste venture capital investeringen van Nederland in Zuid-Holland plaats.

“Francis heeft de afgelopen jaren laten zien een absolute topvrouw te zijn. Deze benoeming bij de Rabobank is een erkenning van haar als investeringsprofessional, maar geeft ook aan dat de impact die wij als organisatie in Zuid-Holland realiseren ook buiten de regio onderkend wordt. Ik ben Francis heel erg dankbaar voor wat ze voor InnovationQuarter heeft betekend”, aldus Rinke Zonneveld (directeur InnovationQuarter).

Francis Quint: ‘Ik heb met heel veel plezier en trots gewerkt aan het opbouwen van InnovationQuarter. Inmiddels werken er bijna 80 collega’s die zich met hart en ziel dagelijks inzetten om het innovatiepotentieel van Zuid-Holland te vergroten. En met succes! Ik heb alle vertrouwen in de structurele impact die InnovationQuarter door middel van het innoveren, investeren en internationaliseren kan blijven leveren aan de regio.’

Wilt u meer informatie?

Neem gerust contact met ons op.