Terug naar overzicht

Enquête / Bent u al klaar voor het buitenland?

InnovationQuarter ondersteunt bedrijven ook bij het realiseren van hun internationale ambities. Om dat in de toekomst nog beter te kunnen doen, voeren we een onderzoek uit naar de “internationalisation readiness” van bedrijven. Vult u voor ons de enquête in? U maakt dan bovendien kans op een persoonlijk Boost your Business pakket!

Onderzoek internationalisation readiness

Of men klaar is voor het buitenland blijkt voor veel bedrijven een lastig te beantwoorden vraag. Bedrijven maken deze stap vaak te vroeg, bereiden zich niet goed voor of onderschatten hoeveel ze erin moeten investeren. InnovationQuarter wil om deze reden meer aandacht besteden aan het versterken van de “internationalisation readiness” van bedrijven.

Enquête

Met deze enquête brengen wij de succesfactoren van het internationaal opschalen van organisaties in kaart en beoordelen hoe Zuid-Hollandse ondernemers hierop scoren. Op basis van deze uitslag kunnen wij onze dienstverlening aanpassen en bedrijven gerichter ondersteunen bij het internationaliseren van hun business.

Bent u ondernemer of zit u in het (hoger ) management van een innovatief MKB? Bent u internationaal actief, of wilt u dit worden? Dan willen wij u graag vragen om onze enquête in te vullen. Hij bestaat uit 20 vragen en neemt ongeveer 10 minuten van uw tijd in beslag.

De enquête is in principe anoniem, maar als u graag inzicht krijgt in uw resultaten kunt u aan het einde van het onderzoek uw e-mailadres invullen. U maakt dan gelijk ook kans op een van de drie Boost your Business* pakketten. Dit pakket bestaat uit een teambuilding activiteit, een persoonlijk adviesgesprek over internationalisering van uw business naar een bepaalde markt en een inspirerend managementboek.

Wij maken de resultaten en prijs medio mei aan de deelnemers en winnaars bekend.

Klik hier voor de enquête!

 

* Wij verloten de prijzen onder de participanten die voldoen aan de doelgroepeisen voor deze enquête: in Zuid-Holland gevestigde bedrijven met minder dan 250 werknemers in dienst, een omzet van minder of gelijk aan 50 miljoen euro per jaar of een balanstotaal van minder dan 43 miljoen euro. Per 50 volledig ingevulde enquêtes wordt een prijs verloot, met een maximum van drie prijzen in totaal.

Nieuwsbrief