Terug naar overzicht

Doe mee aan de pilot van De Datawerf!

Kosten reduceren en nieuwe omzet genereren met data. Een aantrekkelijk verhaal, maar hoe doet u dit? Op 18 februari organiseerden InnovationQuarter, NMT, Gemeente Rotterdam en Maritime Delta samen een webinar over het groeiend belang van datagedreven werken voor de maritieme sector. Maritieme mkb-bedrijven uit Zuid-Holland met ambities in datagedreven werken kunnen ondersteuning krijgen vanuit de pilot De Datawerf. Maak nu uw interesse kenbaar.

pilot van de datawerf

Jaap Kouwenhoven (Oceanco), Roy de Winter (C-Job) en Tanaka Moyo (IHC IQIP) bespraken samen met Tim Franken (InnovationQuarter) over hun drijfveren om datagedreven te gaan werken. Zij zoomden in op waarom datagedreven werken de toekomst is, wat de voordelen zijn en hoe ze samen met hun klanten werken op dit gebied. Benieuwd naar hun visie en ervaringen?

Bekijk hier de video van Ideecafé Digitalisering.

Zelf aan de slag in de ‘De Datawerf’

Bent of kent u maritieme mkb-bedrijven uit Zuid-Holland met ambities in datagedreven werken en heeft u behoefte aan ondersteuning? Meld u dan via deze survey aan als geïnteresseerde voor De Datawerf.

Wat wil De Datawerf bieden?

  • De mogelijkheid om een ‘data maturity’ assessment te doen: waar staat mijn organisatie?
  • Advies van onafhankelijke experts op je implementatieplan en business case
  • Een financiële impuls voor de beste voorstellen (max 50% subsidie)

Wanneer start De Datawerf?

Pilotprogramma vanaf Q3 2021 (onder voorbehoud)

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Neem gerust contact met ons op.

Tim Franken

Senior Business Developer Digital Technology