Terug naar overzicht

Derde editie van de Globaliser Cybersecurity: de werving is begonnen

De Nederlandse cybersecuritysector heeft een sterke reputatie en steeds meer cybersecurity scale-ups willen internationaal schalen. Het kan echter moeilijk zijn om te bepalen welke kansen het beste passen bij het groeiplan van jouw bedrijf.

Cybersecurity startups en scale-ups met internationale ambities opgelet: denk je erover na om internationaal te schalen? InnovationQuarter organiseert in samenwerking met DutchBasecamp en Security Delta (HSD) de derde editie van de Globaliser Cybersecurity: om startups en scale-ups te helpen bij het selecteren van de juiste doelmarkten, het bouwen van een lokale Go-to-Market-strategie en het juist inrichten van de organisatie.

De Globaliser is samengesteld met ervaren topondernemers. Dit internationaliseringsprogramma is een 12-weeks acceleratie traject speciaal ontwikkeld door DutchBasecamp om internationaliserende start- en scale-ups alle ins-en-outs bij te brengen op het gebied van internationaal schalen.

Het programma loopt van mei tot juli 2022 en er is ruimte voor 8 geselecteerde bedrijven.

Na afloop van het programma zullen alle deelnemers een gevalideerde doelmarkt, een internationale strategie en een financieel plan hebben om succesvol internationaal te schalen.

Wat haal je als ondernemer uit het Globaliser Cybersecurity programma?

  • Gestructureerde & gevalideerde aanpak bij internationale groei
  • 1-op-1 coaching door een ervaren ondernemer
  • Een gevalideerde doelmarkt
  • Een GTM-strategie voor die markt
  • Een solide internationale roadmap voor praktische begeleiding bij de volgende stappen

De inschrijving is geopend!

Meld je aan voor selectie via deze link. Voor meer informatie over de Globaliser cybersecurity editie 2022 bekijk de website van DutchBasecamp & download de presentatie.

De Globaliser Cybersecurity is mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Den Haag, de Provincie Zuid-Holland en Security Delta (HSD) .

 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Neem gerust contact met ons op.

Martijn van Hoogenhuijze

Senior Account Manager Cybersecurity / Teamlead Slim & Veilig