Terug naar overzicht

Cybersecuritybedrijf Cybersprint haalt € 1,75 miljoen op voor verdere groei

Cybersprint, het vooraanstaande cybersecuritybedrijf gespecialiseerd in digitale voetafdruk, kondigt het succesvol afsluiten van een nieuwe investeringsronde aan. Een aantal bestaande aandeelhouders, waaronder InnovationQuarter, Vortex Capital Partners en KPN Ventures, hebben hun investeringsbedrag in Cybersprint bijna verdubbeld door een aanvullende investering van € 1,75 mln. te doen. Hiermee kan Cybersprint haar groei verder accelereren.

Investering Cybersprint

Extra vraag naar beveiliging door thuiswerken

Pieter Jansen, Cybersprint CEO: “We zijn enorm blij met deze investering. Onze ambities zijn groot: we willen verdere internationale expansie, en een aantal complexe cybersecurity vraagstukken oplossen, zoals cyberrisico’s in de leveringsketen. Wij zien veel kansen in de markt voor ons beveiligingsplatform. Het geeft vertrouwen dat onze investeerders dit ook zien en met ons mee willen groeien.”

Cybersprint heeft vijf jaar geïnvesteerd in technologische oplossingen voor groeiende cyberrisico’s. Sinds twee jaar opereert Cybersprint in meerdere Europese landen. Inmiddels heeft het bedrijf tientallen klanten en een sterk groeiende wederkerende omzet. Met haar investeerders heeft Cybersprint de keuze gemaakt voor groei. Jansen:

“De afgelopen maanden is er een enorme extra vraag ontstaan naar het beveiligen van thuiswerken, de leveranciersketen en de cloud. We geloven dat we niet alleen op korte termijn kunnen groeien, maar ook op de langere termijn een grote impact kunnen maken. Het is geweldig dat onze investeerders in ons geloven, en dat we in deze tijd deze keuze kunnen maken.”

Regionale cybersecuritycluster

Ook al reiken de takken ver over Europa, de wortels van Cybersprint staan stevig in de regio. Zo zijn ze betrokken bij Hâck The Hague en zijn ze premium partner van The Hague Security Delta. Liduina Hammer, hoofd investeren van InnovationQuarter:

“Wij zijn erg enthousiast over deze stap van dit succesvolle regionale cybersecuritybedrijf. Met deze investering kan Cybersprint versneld internationaal expanderen en nieuwe diensten aanbieden zoals een oplossing voor cyberrisico’s in de leveringsketen. Met de groei van Cybersprint zal de werkgelegenheid in het regionale cybersecuritycluster verder toenemen en dit biedt weer veel kansen in de regio voor talentvolle jonge informatie-technici.”

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Neem gerust contact met ons op.